Kúdela na hostování do Kladna

14.09.2007, 23:58
Aktuality
Mladý fotbalista Ondřej Kúdela míří na hostování do Kladna. Člen úspěšného reprezetačního mužstva do 20 let a nynější hráč reprezentace do 21 let odchází do středočeského klubu z pražské Sparty do konce podzimní části soutěže. Kladenský dres může obléknout již v neděli v ligovém utkání s Českými Budějovicemi.

"Ondřej Kúdela dostane na Kladně více příležitostí nastupovat v ligových zápasech. Je to nadějný fotbalista, který v současné chvíli potřebuje především hrát. Věříme, že mu hostování na Kladně pomůže v dalším fotbalovém rozvoji a z toho bude moci v budoucnu těžit také Sparta," řekl tiskový mluvčí letenských Jakub Otava.

Kúdela přestoupil do Sparty v červnu ze Slovácka, které první ligu opustilo. V dresu Moravanů odehrál celkem 31 zápasů a vsítil jednu branku. Na Letné podepsal čtyřletou smlouvu, ovšem v letošní sezóně v rudém dresu ještě nenastoupil.

Do kladenského týmu si talentovaného fotbalistu vybral kouč Jaroslav Šilhavý. "Jsem samozřejmě rád, že se to povedlo. Usilovali jsme o něj dlouho. Je to typ moderního hráče, který má před sebou slibnou budoucnost. Může nastupovat jak na kraji obrany, tak v záloze. I když teď za Spartu v lize nehrál, v tréninku i v zápasovém rytmu je, neměl by mít problém se rychle zařadit," řekl k nové akvizici ve svém týmu Šilhavý.

Autor: Petr Hašek / sparta.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*davideck

a do zlína ho zmrdi poslat nechtěly...njn...prazske kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré řešení, akorát nechápu, proč s tím tak dlouho otáleli.

Reagovat
HOST*

Kúdela je mnohem lepší než Kadlec

Reagovat
HOST*M11

to uz mohl zustat rovnouna slovacku

Reagovat
HOST*

Lepsi nez Kadlec asi ted ne ale myslim ze pujde hodne nahoru...vcelku ho znam a myslim ze se prosadio i ve svete...good luck Onro

Reagovat
smazaný uživatel

Tradiční sparťanská praxe - vše co má nohy na Letnou a pak to rozhazujou po hostovačkách. Že je to ze sportovního hlediska špatné bych pochopil, to Křetínský nevidí, ale že mu nedojde, jaká je to i finanční ztráta, to mě u něj překvapuje.

Reagovat
HOST*marcocruz

A takhle to SParta děla s hodně fotbalistama a udusí kariéru těch hodně talentovaných

Reagovat
HOST*

hareket çekme lan

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej, že umíš turecky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele