Krohn-Dehli zřejmě opustí Celtu, těší ho zájem jiných klubů

27.03.2015, 16:15
Aktuality
Poslední tři měsíce v dresu Celty Vigo před sebou pravděpodobně má Michael Krohn-Dehli. 31letý dánský záložník má v Galícii smlouvu jenom do konce letošní sezony a příliš se neočekává, že podepíše novou. Sám by rád hrál na co nejvyšší úrovni a toto přání mu může splnit hned několik týmů, které o něho mají zájem...

Krohn-Dehli v minulosti působil v Ajaxu, Waalwijku a Spartě Rotterdam, do Celty přišel v srpnu 2012 za jeden milion eur z dánského Brøndby a rychle se začlenil do základní sestavy. Do této chvíle na svém kontě má 92 startů ve španělské nejvyšší soutěži.

"Mám své ambice a rád bych hrál na co nejvyšší úrovni. Je pěkné, že o mě je takový zájem. A to i přesto, že mi brzy bude 32 let," prohlásil dánský reprezentant.

Jedním z nejžhavějších kandidátů na angažování dánského fotbalisty je Sevilla. Ta se podle některých médií s hráčem už předběžně dohodla na podmínkách kontraktu a Krohn-Dehli se dokonce měl podrobit zdravotní prohlídce.

"Těší mě to, jen to potvrzuje, že věci dělám správně," reaguje na zájem Sevilly. "Myslím si, že můj styl více ocení právě tady ve Španělsku, než doma v Dánsku," domnívá se.

Sevilla ovšem není jediným zájemcem o služby Krohna-Dehliho. Vedle ní ho sleduje rovněž Málaga, Newcastle nebo Villarreal.

"Co se týče odchodu, tak není moc co říct. Řečeno bylo hodně věcí, z mého hlediska to vše ale jen potvrzuje, že si vedu dobře. Zájem o mě mělo několik klubů, to je báječná věc," pochvaluje si.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
CHONG

1. pro výhru Celty v následujícím zápase.

Reagovat
santini

ja som za...

Reagovat
Xaviercreus

2. pro Garetha v základu navždy

Reagovat
REPLIKATOR

Na EURU 2012 měl životní formu.

Reagovat
Bayernista18

Ani na MS 2010 nehrál nejhůř.

Reagovat
fabec1222

Na ME2016 bude fenomenální

Reagovat
smazaný uživatel

Co teprve ME 2020.

Reagovat
santini

ani za Celtu nehral zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem videl ten článek tak jsem si vzpoměl na hráče jménem Møller Dæhli, Norský blonďák. Neví někdo jak je na tom? Koukám, že je ve Freiburgu.. Asi to nebude takovej talent jak se zdál ještě v Cardiffu... sledoval ho někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Když k nám přišel, byl jsem z toho vyvalenej jak nikdy..absolutně jsem nechápal, kde jsme na takového wonderkida vzali prachy..nakonec to takové terno není, ale svoje si uhraje.

Reagovat
PetersCZ

V Cardiffu se bohužel neprosadili oba. Jak Daehli, tak Wolff-Eikrem...což je škoda...

Reagovat
Phillipinho

Pry je jeho prestup do Sevilly hotovou veci. Zadarmo vyborna posila

Reagovat
santini

tak má svoj vek a napr. túto sezónu nehrá až tak super, ale určite to nie je zlý hráč

Reagovat
Rakoid

Aj, to bude ztráta pro Celtu

Reagovat
santini

uvidíme, kto ho nahradí... ale Santi Mina by ho mohol zastúpiť... časom

Reagovat
stas87

Orellana je lepsi,toho si prajem v Nemecku vidiet.

Reagovat
Rakoid

Orellana má vybornou techniku, ale dost často moc nepřemýšlí a místo přihrávky nebo dalšího postupu volí střelu z dálky, která pak končí špatně

Reagovat
stas87

Ja som ho videl len proti Atleticu a tam nic take od nej nebolo.Nesledujem Celtu pravidelne,takze ti davam za pravdu.

Reagovat
santini

pokaľ v Celte ostane Orellana a Nolito, tak ľahko nespadneme... ja osobne sa pri pohľade na ich hru rozplývam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele