Krohn-Dehli může po operaci chybět až osm měsíců

30.04.2016, 18:35
Aktuality
Sevilla ve čtvrtek uhrála ve Lvově proti Šachtaru Doněck zajímavou remízu 2:2 a má velkou naději, že si potřetí v řadě zahraje finále Evropské ligy, přišla ovšem o jednoho hráče. Mimo hru je záložník Michael Krohn-Dehli, který si fotbal znovu zahraje až v roce 2017...

Dánský reprezentant přišel na trávník v 59. minutě a o třináct minut později ho s bolestivou grimasou opouštěl na lékařském vozíku. Důvodem byl souboj s Facundo Ferreyrou, po němž utrpěl vážné zranění levého kolene.

Krohn-Dehli letos ve španělské lize nastoupil k 27 zápasům a hned po zranění bylo jasné, že další start jen tak nepřidá. Podrobné vyšetření následně potvrdilo obavy z vážného problému, který si včera vyžádal operaci.

"Michael Krohn-Dehli se u doktora Daniela Cansina, šéfa lékařského týmu Sevilly, podrobil operaci. Ta proběhla bez jakýchkoli incidentů a hráč se po ní cítil dobře. Jak nás informoval zdravotní tým, doba hráčovy absence se bude pohybovat mezi sedmi a osmi měsíci," stojí v prohlášení španělského celku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
mistr129

hovado ukrajinský, doufám že se aspoň omluví

Reagovat
Kwido

Facundo Ferreyra zní hodně ukrajinsky

Reagovat
mistr129

víš jak to myslím

Reagovat
CubONE

Ved aa mu to stalo viacmenej samemu, super za to nemohol.

Reagovat
HullCity

Konečně někdo kdo to vidí tak,jak to bylo a nemusí hnedka nadávat.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

sorry, ale jít takhle do něj je zezadu není normální. někdy se stane že se nezraní, jindy to skončí takhle

Reagovat
HullCity

Chtěl hrát balon co tady řešíš?Si myslíš,že ho chtěl takhle zranit úmyslně?

Reagovat
smazaný uživatel

preboha čo tu rozoberáte ludia? Videli ste video ako sa zranil? Zranil sa sám bez cudzeho pričinenia. Nabudúce ked budete niečo komentovat si to pozrite.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, co má s tím kolenem? Ze záznamu to vypadalo děsně, najednou se mu tam objevila velká boule...

Reagovat
CubONE

To bol hrozny pohlad, kedze mam problemy s kolenami, tak som to vnimal horsie ako zlomeninu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte přátelé někdo k dispozici to výhružné video Sevillských s kompletním překladem? Tedy pokud je to pravé! Přišlo mi,že je to podvrh Islámského státu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele