Krmenčík si pochvaloval reprezentační souhru se Schickem

26.03.2018, 15:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Jejich gólman chytal výborné utkání, vychytal tak šest šancí. Hbitějšího gólmana jsem neviděl." To myslí vážně ?

Reagovat
veikko

Chytil několik jasných gólů, hbitý byl hodně. Jasně, trochu to přehání s tím nejhbitějším... Kromě chyby u třetího gólu byl ale vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jelikož hraje v Čechách, tak skutečně nemusel hbitějšího gólmana vidět.

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Squinty

Do Bolky s ním.

Reagovat
Puskas

postřeh teda měl, to se musí nechat

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hbitějšího gólmana jsem taky neviděl, nehledě na ty 2 góly kdy namazal balón vždy před prázdnou bránu, tak třeba tu Součkovu ránu jsem prvně myslel, že vyrazil on a to byla rána, že by se jiný gólman ani ohlídnout nestačil.

Reagovat
veikko

Tak před tím Schickovým gólem mu to nikdo nemůže vyčítat. Tečovali to těsně před ním a nemít tak vynikající reflexy, byl by to gól rovnou.

Reagovat
REPLIKATOR

Do AS místo Džeka!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Pochválit se s Páťou umí, tak ještě aby se někdy alespoň přiblížili k výkonům, které v repre předváděli společně Baroš s Kollerem. To přirovnání od něj není úplně šťastné.... sere si na vlastní hlavu.

Reagovat
dextroza_m

To se nestane, ne teda u Krmelce, ale rád bych se pletl.

Reagovat
Robbie

Jak někdo mohl vidět Souckovo střelu jak ji vyrazil brankář, to mi rozum nebere

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec je skvělý, konečně útočník, který dává v repre pravidelně góly. 7 gólů za ten cca rok není vůbec špatných...takový Necid nebo nedejbože Kadlec by na to potřebovali 5 let

Reagovat
Mirek na tenisu

komu dal ty góly prosím?

Reagovat
ThePigFeathers

Naše staré pravidlo na placku znělo pokud je jdruhy tým lepší, hraje o jednoho méně a nesmí kopat penalty!

Reagovat
OnderCZ

Nevím proč, ale Krmenčíka mám rád. Na nic si nehraje, vše řekne na plnou hubu, i když si kolikrát naběhne, ale aspoň nekecá kraviny. Zápasy odmaká, góly poslední rok dává, Plzeň může být ráda, myslím, že nějakou slušnou sumu na něm vydělá. A hlavně i přes všechny kecy na fórech si myslím, že on na to má se prosadit i v nějakém lepším týmu, na špičkové kluby to asi není, ale podle mě si on dokáže poctivou prací to své místo postupně vybojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je jeho strop právě v Plzni (a nemusi to byt vubec brano jako negativum), vždyť je mu 25 a za 6 sezon má 35 ligových gólů, aktuálně má 12 branek a kolik ještě může přidat do konce ligy, 4-5 max pri soucasne trosku horsi forme? Nějakých 15 golů pokud dá, tak ze 30 zápasů při spise pomalejsim tempu ceske ligy to zase takove terno neni vzhledem k tomu, ze hraje v top klubu. On navíc neni kdovijaky technik a rychlik, aby se dokazal prosazovat ve vyrazne lepsim klubu, nez je Plzen. Ja myslim, ze by odchazet nemel, v Plzni muze byt jednim z nejlepsich hracu, jinak me teda nenapada, kam by mohl jit, aby si polepsil a zaroven na tu ligu mel? 2.bundesliga, rakousko?

Reagovat
dave30

Já si myslím, že kdyby nečekali rodinu, tak by byl od zimy venku. Nevyužít takto úspěšného roku... možná už nyní ho to mrzí. V poháru nic, v kaprlize jak by smet (ta navíc skoro nikoho nezajímá) a v létě bude poptávka hlavně po hráčích z MS. Nevím, jestli udělal dobře (samozřejmě, že rodina asi stála na prvním místě ).

Reagovat
dextroza_m

Já pro něj prostě vidím nějaký předposlední tým PL, kde bude hrát to kladivo. Ono zase když hraješ s lepšíma, tak se rychleji učíš.. Rychlík a technik není, ale zase bojovník ano.

Reagovat
dave30

Pozor na ty unáhlené soudy. Mnozí zde jsou přesvědčeni, že spodek PL by hrál v kaprlize tak maximálně střed tabulky. Takže jacípak lepší...

Reagovat
dave30

Jinak předposlední tým PL hraje v následující sezóně Championship. Ano, myslím si, že tato soutěž by byla pro něj ideální (samozřejmě někdo s ambicemi na postup).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele