Krkiče neprodáme, vzkazuje Hughes

24.01.2015, 13:52
Aktuality
Bojan Krkić podává ve Stoke City spolehlivé výkony, jméno španělského ofenzivního hráče se tak dostalo do spojení s možným přesunem do Liverpoolu. Manažer Potters Mark Hughes ale možný odchod Krkiče zamítl...

Odchovanec Barcelony se dlouho snažil prosadit ve svém mateřském celku, po letech u prvního týmu odešel Krkić zkusit štěstí do AS Řím, zde však bývalému španělskému reprezentantovi, podobně jako posléze na dalších hostováních v AC Milán a Ajaxu Amsterdam, pšenka nekvetla.

Před začátkem sezóny se pak Krkić s Barcelonou rozloučil definitivně a přestoupil do Stoke City, kde se stále nadějný útočník chytil a patří k oporám skromného klubu. Během letošní sezóny odehrál Krkić 16 ligových zápasů, ve kterých zaznamenal čtyři trefy do černého.

Podle anglických médií se pak o 24letého útočníka zajímá Liverpool, manažer Mark Hughes však možný odchod Krkiče nechce připustit. "Nikdo se nemusí s nabídkou ani obtěžovat. Bojan je u nás šťastný, nyní potřebuje hlavně pravidelně nastupovat a to se mu u nás daří," prohlásil Hughes. "Chceme kolem něho vybudovat tým," dodal zkušený manažer.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (1028)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele