Krejčí: Slavia si titul zasloužila, byla hladovější než Plzeň

28.05.2017, 21:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Blasphemer

Síla jeho undercut mulletu byla přesně tím, co letos chybělo k titulu.

Reagovat
milan78

Reagovat
Liquid

no víceméně to vystihl všechno

Reagovat
ttopi

"Hladovější než..." - to je hrozné klišé. Když někdo urve titul v posledním zápase, tak to asi není o hladu, ale spíš o tom, že prostě měli o ten chlup víc štěstí. Hladovej tým ujede o 9 bodů a slaví již daleko dříve

Reagovat
smazaný uživatel

proste si chtel jenom kopnout do Plzne

Reagovat
Liquid

to si nemyslím, kdyby za rok o titul bojovala Slavie a Teplice, tak Teplice logicky budou taky hladovější, ale to neznamená, že ho získají

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš na zápasy Plzně a na to, jak bojovali hráče Slavie zápas od zápasu, tak bylo jasně vidět, kdo chtěl víc, kdo byl hladovější. 26 zápasů bez porážky, už mohlo být rozhodnuto dávno, kdyby to Plzeň vždycky nějak neuhaluzila nebo nedostala dárek v podobě nesmyslné penalty nebo golu z offsidu.

O štěstí bych teda vůbec nemluvil, celé jaro bylo vidět, že jsme byli lepší než Plzeň. I na výkonech hráčů bylo vidět, že Slavia to chce víc než Plzeň. A teď rozdílů je spousta. Slavia doma neprohrála ani jednou, venku jsme měli skore 37:13 a Plzeň jen ubohých 18:10. Těsné to bylo jen, co se týká bodů, jinak ti klidně 70% lidí řekne, že si to Slavia zasloužila víc a to z mnoha důvodů.

A říct, že hladovej tým ujede o 9 bodů je pěkná blbost, můžeš být hladovej jak chceš, bojovat ze všech sil, vyhrávat 3:0, 4:0, a tým za tebou může získávat body skoro stejně jako ty, i když jen výhrami 1:0, 2:1 atp.., ale v klíčových zápasech se ukázalo, kdo to chtěl víc.

Reagovat
Fernando_Torres

Reagovat
Spalovač šancí

Takže stačí nedat fotbalistům celou sezonu nažrat?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne - to už tady bylo, hráči pak roznášejí letáky a hrajou o sestup.

Reagovat
Spalovač šancí

protože si pak za to koupili jídlo

Reagovat
smazaný uživatel

A taky se tam méně fetovalo a chlastalo nestihl dodat Krejčí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele