Krajánkům v Itálii se dařilo

18.09.2002, 20:21
Aktuality
Pavel Nedvěd a jeho Juventus Turín porazili jako obhájci titulu Bergamo 3:0 a hlavní podíl na tomto vítězství měl český záložník Pavel Nedvěd. Za Juventus dal dva góly Alessandro Del Pierro a jeden gól dal Freso. Nedvěd nahrával jak na gól Del Pierra, tak na gól Fresiho.

Marek Jankulovsky odehrál za Udine druhou půli, jeho tým doma remizoval 1:1 s Parmou. Martin Jiránek nastoupil v dresu Regginy od začátku zápasu a odehrál jej celý, Reggina však doma prohrála 0:2 s Perugií. Největší úspěch ze všech krajánků v Itálii ovšem bezesporu zažil exreprezentační gólman Pavel Srníček. Po roce se opět postavil do brány, využil příležitosti, když se zranila brankářská jednička Brescie Sereni. Úspěchem byl návrat do branky, ne však už výsledek zápasu. Brescia doma prohrála 1:2 s Piacenzou.

Už dlouho se spekuluje o tom, že se Srníček vrátí zpátky do Anglie, konkrétně do West Hamu. "Kdybych proti Piacenze nechytal, už bych v Brescii dávno nebyl," uvedl gólman v rozhovoru pro deník MF Dnes. Srníček také říkal, že pokud nebude chytat, až se gólman Sereni uzdraví, nejspíš stejně odejde. Jestli ale právě do West Hamu, to se neví.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele