Kovařík: Jakýkoli bodový zisk v Římě by byl pro Plzeň skvělý

01.10.2018, 16:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Rišan

Jenže bohužel se fotbal hraje na DVA poločasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík: "Jakýkoli bodový zisk v Římě by byl pro Plzeň skvělý."

Zisk 0 bodu v Rime by byl pro Plzen skvely...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Pablos

proto je tam to zisk, že jo ...0 ziskem tak něják není že.

Reagovat
smazaný uživatel

Však získají 0 bodů.

Reagovat
Posledni Kovboj

cetto pls

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
JackDaniels.

mna jebne

Reagovat
jaRys9

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Posledni Kovboj

nemuzu jinak, sorry

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

nazvat Rabonu "golem za patou" jsem teda jeste neslysel (nevidel)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by měl někdo Kovaříkovi vysvětlit, že pokud na někoho zase upadne ve vápně, tak se nejedná o milostnou předehru a nemusí se po něm válet do chvíle, než mu to rozhodčí odpíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Vrba: „Přiznám se, že je mi jedno, jestli nastoupí Edin Džeko nebo Patrik Schick. Jediné, co mě trošku mrzí, je, že jsme Edinovi neudělili státní občanství, když hrál za Teplice a nepřetáhli ho k nám do nároďáku.“

Myslím si, že by nechtěl. Podle mě to je hrdý Bosňan, který rád reprezentuje svou zem

Reagovat
Pablos

já tohle ,,kupování" reprezentantů uplně nesnáším a škoda, že to není zakázané. Beru ještě, že třeba má jinou národnost, ale je tu třeba od mala a tady začal s fotbalem... pak nemám nic proti tomu, ale tohle, že hraje hráč v nějáké lize (v jeho případě snad jen 2 roky nebo kolik přesně) mi příjde mimo. I když by se teď hodil takovej hráč, tak to nic na tom nemění.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
kilobyte

Naštěstí na tom fotbal není tak špatně jako třeba hokej.

Reagovat
Pablos

to je pravda no... tam je to ještě horší.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Crustyq

Reagovat
mayday

On už i ten Kovařík má třicet.. Hořava, Kovařík, Kolář, Hubník, Petržela, Kozacik, Limberák... Říká se to sice už několik sezón, ale ten razantní pokles nastane a to dost výraznej. To může stát Plzeň pěkně dlouhou dobu ve sračkách.

Reagovat
Pablos

tak snad ted ty prachy z LM plus prodej Krmenčíka a začnou to i řešit... nejlepší možný čas na to investovat do obměny... je sice těžké kde pořádně brát v české lize, ale úplně tupý tam nejsou, aby neměli nějákej scénář vytvořenej.. takže ve sračkách si nemyslím, to nebudou. Jen už to bude třeba na horní příčky, ale né už na tu úplnou špičku. Ale kdo ví jak to bude. Každopádně nějáké zapracování mládeže je tam vyloženě tragický.

Reagovat
mayday

Já už jsem se k tom s někým nedávno bavil, že v zimě by to měli nakoupit, obměnit, klidně i to jaro obětovat, protože do čtvrtýho místa na poháry do nějak uhrajou vždycky a snažit se už jít do nové sezóny s novým kádrem. V zimě na to ten čas je, v létě ne. Protože s tolika starci se to může zlomit v uvozovkách ze dne na den.

Reagovat
Pablos

no jsem zvědav jak se s tím popasujou. Ale trošku ve mně převládá ten pocit, že to stejnak nepříjde ještě tak razantně

Reagovat
kilobyte

Tak jaro obětovali už loňskou sezónu. Ale jestli nebudou mít takový náskok jako minule, což asi určitě mít nebudou, tak s razantní obměnou kádru (nahrazení starců) by mohli mít problém udělat to 4. místo. Obzvláště když teď bude ta nadstavba.

Reagovat
doshcz

Reagovat
vanGomm

Dnes je tomu 95 let co se narodil fotbalový trenér Václav Ježek (01.10 1923-27.08 1995).Největší úspěch slavil na ME v Jugoslávii v roce 1976 jako trenér národního týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele