Kopúnek se stěhuje do Maďarska

10.09.2014, 16:48
Aktuality
Bývalý futbalový reprezentant Kamil Kopúnek bude v kariére pokračovať u južných susedov Slovenska. Podpísal zmluvu s maďarským FC Haladás Szombathely. Tridsaťročný hráč naposledy pôsobil v Azerbajdžanskom tíme Ravan Baku.

Keďže mu zmluva s Baku vypršala na konci mája, doposiaľ nemal žiadneho zamestnávateľa. Zmenilo sa to však ročným podpisom do konca mája 2015 s FC Haladás Szombathely. Kopúnek tam bude pôsobiť napríklad aj s talianskym hráčom Thomasom Rocchim.

"Haladás mal úspešnú minulú sezónu, som presvedčený, že rovnaká bude aj táto a budeme sa pohybovať v hornej polovici tabuľky. Musím sa zžiť s kolektívom, pomôcť mu a ukázať, čo viem," povedal podľa futbalportalu.sk bývalý hráč Spartaku Trnava.

Haladás obsadil v minulej sezóne maďarskej ligy 6. miesto, momentálne je po šiestich kolách trinásty so štyrmi bodmi.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbalportal.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře mu tak, zmrdi nezaslouží nic jiného.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele