Kopic: S taktikou Lugana jsme měli problémy, musíme hrát jinak

20.10.2017, 09:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už před ligou to retro, co dával liga dohromady, působilo vyčpěle množstvím hráčů za zenitem.

Bilance v lize ale super, hlavně sehraností, zkušenostmi v českým fotbalu. Na mezinárodní úroveň to holt nestačí.

Vrba a vedení FCV vsadili s docela starým kádrem asi na jednu kartu: titul a přímej postup do LM. A pak ............................

Jenže co v LM, předvést tam něco jako, při vší úctě, třeba Maribor ? EL je pro úroveň českých předních klubů ideální soutěž. Tak bych s ní takhle nehazardoval.

Některý nerozehraný hráče do základu, no nevím ...

A nevzít vůbec s sebou Andyho s jeho mezinárodními zkušenostmi ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už před ligou to retro, co dával VRBA dohromady, působilo vyčpěle množstvím hráčů za zenitem.

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Zase takové retro to není. Krmenčík, Kopic, Hořava, Hrošovský, Hájek, Hejda, to jsou hráči v nejlepší fotbalovém věku, k tomu přišel Havel nebo Čermák. Pak je otázka, kde ty hráče brát, když např. takového Sýkoru jim vyfoukla Slavii, se kterou nemohou ekonomicky soutěžit.

Reagovat
smazaný uživatel

A propos, proč nebyl ani na lavičce Hejda ? Karty ??

Na lavičce nebyl žádnej obránce ...

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi neptáš správného, zase tak moc dění okolo Plzně neslelduju. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, a nevím to

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že jsou třeba i posily odjinud, ale Viktorka bude vždycky chudší než pražský "S". O to efektivnějš by se tedy mělo pracovat s vlastními odchovanci. Na mládež se celý roky tady ale dost s.alo. Třeba takovej Graiciar od nás je v Liberci ...

Reagovat
n4

Já mám proste pocit, ze jim v lize rozhodčí každý zapas pripiskavaji. Proto se na jejich výsledky v Evropě dívám trochu škodolibě, i když jinak českým klubům fandím.

Reagovat
Beči

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
Beči

V pohárech jsem nestranný, ale Plzeň nám už dost dlouho dělá v Evropě jen ostudu. Ukazuje se, že jejich přestárlý kádr stačí je na naší ligu, ale v Evropě už to je úplně jiná písnička. A ano, jsem si vědom, že Sparta letos v pohárech vybouchla, ale předchozí dva roky nasbírala do koeficientu nejvíce bodů ze všech. Plzeňský kádr byl na vrcholu tak tři, čtyři roky zpátky. Dnes, ačkoliv lehce obměněný, už na to prostě polovina hráčů nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi je líto, že tvé rodině (nebo koho myslíš tím "nám"?) dělá Plzeň ostudu.

Reagovat
Beči

Je zcela jednoznačné, že mám na mysli fotbal naší země.

Reagovat
smazaný uživatel

je třeba si uvědomit, že Viktorka se každoročně do poháru alespoň dostane (až na vyjímku 1 rok). To zdaleka není samozřejmost u českejch klubů. Ty výsledky a ve spoustě zápasů hlavně!!! hra ve skupině, to už je jiná. Ale pravidelně se tam dostávají, což už je částečnej úspěch o kterým se takový boleslavi nebo každej druhej rok Spartě může jenom zdát...

Reagovat
Pablos

Viděl jsem jenom sestřih.... ale jako ta obrana co tam předváděla... to nebylo, že by špatně bránili.. oni prostě nebránili vůbec pro jistotu. Nejhorší je, že podle mě za to ani nedostanou moc kapky si myslím ...takovej radovskej céres by se hodil ale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele