Kongres FIFA dnes vybere pořadatele MS v roce 2026

13.06.2018, 10:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
jaris7

Kdo fandí Maroku?

Reagovat
smazaný uživatel

At je prdel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

musí

Reagovat
Posledni Kovboj

ale nedostanou to

Reagovat
Kucka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
valloire

Jasný Maroko. Ale tam je vlastně válka, soudě dle těch člunů s uprchlíkama, co směřujou za záchranou do Evropy. Normální člověk by to dal do severní Ameriky, ale dnešní svět normální není. Takže asi to Maroko.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

O budúce MS nech sa uchádza celá európa ak sa môže USA, Kanada a Mexiko spolu

Reagovat
smazaný uživatel

USA, Kanada, Mexico, Maroko, Katar, 48 tímov

Reagovat
alias

Maroko!!!!!!!!!!!! Už jen kvůli příznivějším časům pro sledování. Navíc stadion v Casablance co by se postavil je fantastický.

Reagovat
Y.N.W.A

pro mě byly nejlepší časy v Brazílii.. z práce doma, děcko spí, den se dá zakončit s fotbalem (v hospodě, nebo sám u tv doma)... letos je to naprd - první mač v práci, druhej na cestě z práce a třetí si budu hrát se synkem s vláčkama (což je taky super, ale z fotbalu bude prd)... večer se v klidu podívám tak akorát na highlighty s Kalousovým cool komentářem

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud by si úplně vypl fb, ef a podobne stramky mohl by ssi vecer pustit cele zapasy pozpátku...neni to ideální a asi by si den co den na tři duely po večerech nekoukal, ale moc lepsih moznosti neni

Reagovat
Pajinho10

Připomíná mi stadion v Atlantě. Ten tedy už stojí. Podle mě by to mohly USA zvládnout samy. Trojkandidatura se mi nelíbí, pro Maroko zase velká zátěž při 48 účastníkách.

Reagovat
mayday

Tak samo, že by to USA zvládly samy. Tam jsou doslova mraky obrovských stadionů.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Y.N.W.A

šmarija, kde vemou v Maroku stadiony pro MS? ...nejsou Katar (a i ten je zbytečnej)... kontinentální projekty maj dle mýho smysl.... létat pár set km v letadle dnes není problém (bohužel), navíc rozlehlost Ruska a Brazílie se taky prakticky rovná rozlehlosti Evropy (nebrat za slovo)... takže USA, Kanada a Mexiko

Reagovat
mayday

Taky to nechápu. Pořádat kontinentální šampionát asi bez problémů, ale MS pro 48 týmů? Kde vezmou cca 10 moderních stadionů? Úplně o hovně, o takové kandidatuře bych vůbec neuvažoval.

Reagovat
David143

USA, Kanada a Mexico

Reagovat
mayday

Za Ameriku mluví moderní stadiony, super infrastruktura. Za Maroko mluví podpora Afriky a ostatních muslimských zemí. Jak je to teda v Maroku se stadiony a infrastrukturou?

Reagovat
KingMaster13

Co to má za smysl, že USA, Kanada a Mexico to chtějí organizovat spolu? Vždyť každá z těch zemí by to zvládla sama. Navíc v USA nedávno MS bylo. Já jsem teda pro Maroko i kvůli tomu, že je to daleko blíž a pokud by se tam náš tým dostal tak bych tam docela jel se i podívat, navíc je to i zajímavá země

Reagovat
Kucka

Reagovat
pobody's nerfect

pokud získá severní amerika, budou mít všichni pořadatelé jistou účast?

Reagovat
KingMaster13

Dobrá otázka, potom by v Severní Americe se nemusela ani hrát kvalifikace

Reagovat
frankiefcb

Tři velké země jsou fakt moc, strašně roztahané a zbytečně. Když by to klidně každá země mohla zvládnout sama. takže jsem pro Maroko. Relativně blízko a časy v pohodě + poměrně docela klidná Arabská země.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě šance pro Kanadu se tam taky podívat . Jinak by mě zajímalo, kde v tom Maroku postaví tolik stadionů. Navíc je pak otázka jejich využití. Jako fotbal tam maj rádi, fanoušci jsou fanatici a i země je to zajímavá, ale jak to chtějí zvládnout?

Reagovat
ZB 07

Hm, takže Amerika...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele