Kondogbia je pro Valencii klíčový, tvrdí kouč Marcelino

06.05.2018, 15:36
Aktuality
Trenér Valencie Marcelino, který klub po letech opět dovedl do Ligy mistrů, označil záložníka Geoffreyho Kondogbiu za klíčový pilíř sestavy svého týmu. Jak to vypadá s další budoucností fotbalisty, který ve Valencii hostuje z Interu Milán, mnoho neprozradil.

V probíhajícím ročníku LaLigy se Kondogbia, bývalý hráč Sevilly či Monaka, prosadil čtyřikrát střelecky a na další čtyři branky přihrál.

Není tajemstvím, že sám fotbalista by ve Valencii rád zůstal a proměnil hostování v trvalý přestup. Stejný zájem má s ohledem na Marcelinovo vyjádření i klub.

"Všechny sportovní záležitosti projednává klub se mnou, ale ne záležitosti kontraktů. Samozřejmě nikdo ve Valencii ale nepochybuje, že Kondogbia je klíčový pilíř, na kterém závisí, abychom měli potenciálně úspěšný tým i v příští sezóně," uvedl Marcelino na tiskové konferenci.

Podle dohody by měl Kondogbia stát Los Che 25 milionů eur a všeobecně se předpokládá, že Valencia už aktivovala klauzuli ve smlouvě o hostování.

Mezi oběma kluby však panuje jisté napětí i proto, že naopak v Interu z Valencie hostuje portugalský obránce Joao Cancelo. Inter by jej také rád získal natrvalo, nicméně klauzule ve smlouvě o odstupném 35 milionů eur platí jen do konce května. Inter si ji však nemůže dovolit zaplatit, protože by nesplnil pravidla finanční fair play. Na odložení platby ale zase není příliš naladěna Valencia.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

len nech tam ostane dobre pre obidve strany

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok jasne najlepsi defenzivny zaloznik La ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho?

Reagovat
Phillipinho

Jednoznacne

Reagovat
El-Pistolero-68

To se tak zvednul? V Interu strašný dřevák.

Reagovat
Phillipinho

Jo hraje fakt vyborne. S tim co hraje by mel jet na MS, ale Deschamps vezme asi Tolissan

Reagovat
Seydou Doumbia

To mohl9 byt 8 tim tymem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele