Kondogbia chce přestup do Valencie a myslí na MS v Rusku

16.11.2017, 14:46
Aktuality
Geoffrey Kondogbia je po příchodu z Interu Milán platným členem základní sestavy Valencie a má svůj podíl na vynikajícím vstupu španělského klubu do letošní sezony. Francouzský záložník už začíná myslet na další budoucnost a k Netopýrům by za několik měsíců rád přestoupil...

Stále teprve 24letý fotbalista na Mestalle hostuje a v LaLize zatím stihl devět startů, v nichž dal i dva góly. Součástí hostování je i opce na trvalý přestup za 25 milionů eur.

"Tady ve Valencii je velmi spokojen a co se budoucnosti týče, najdeme takové řešení, které bude vyhovovat Valencii i Interu. Geoffrey cítí, že ve Valencii má vše potřebné a svou rodinu už přestěhoval do nádherného města, kde hraje za klub, který je konkurenceschopný na nejvyšší úrovni. Chce ve Valencii zůstat řadu let. Stále má smlouvu s Interem a nevíme, co se může přihodit, ale mojí prací je najít nejlepší řešení pro všechny. Doufám, že bude moci zůstat, to ale bude záležet na obou klubech," řekl fotbalistův bratr a agent v jedné osobě Evans Kondogbia.

Kondogbia dříve hrával za Sevillu a AS Monaco a zároveň patřil do francouzské reprezentace. Za tu naposledy nastoupil v roce 2015 a jedním z jeho cílů je návrat do národního týmu, který příští rok čeká mistrovství světa v Rusku.

"Geoffrey tvrdě pracuje a sní o mistrovství světa 2018. Ve francouzské záloze je velké konkurence, ale pokud si udrží stávající formu, Didier Deschamps ho v březnu určitě povolá," nepochybuje Evans Kondogbia.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
David4

Neboj až se Valencii dařit nebude tak zase budeš chtít zpátky

Reagovat
Nuno čomes

Co by dělal v repre?

Reagovat
Inter Eterno Amore

cheerleaderku

Reagovat
Nuno čomes

Rty na to ma

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Rip

Nevím nesleduju, ale asi se chytil to mu přeju, Valencie zatím jede

Reagovat
Langi

25 ME opce repre tusim, ze 700 minut za Valencii asi nevymaze ty dva roky, po ktere nebyl v repre naprosto pravem...navic pres tu konkurenci...to by musel zacit podavat vykony jako z jine planety

Reagovat
Phillipinho

Jako konkurence je tam obrovska, ale on hraje ve Valencii dost dobre. Dalsi priklad toho, ze trener dela s hracovo vykonama hrozne moc...

Reagovat
Frantszek

Docela parádní s Parejem.

Reagovat
remeslnik

Jak na tom jsou se ukáže až při zápase s Barcou, ale jinak jim to letos šlape dobře, fandím jim. Je fakt vidět, že si trenér s nimi sedl (nemyslím doslova, ale obrazně) a ví co může od koho chtít a oni když vidí, že to má výsledky, tak si víc věří. Euforie. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nemáš pravdu, byl bych rád, kdyby Vale skončila v první 4, klidně za námi na druhým, ale to už je moc velký úkol pro ty hráče, hlavní cíl je alespoň El a návrat do poháru

Reagovat
remeslnik

No, samozřejmě jsem to myslel tak, se ukáže jejich kvalita v poměru s Barcou, ale ne že bych chtěl, aby ji porazili. A že jim fandím, jsem myslel spíš všeobecně. Oproti loňsku pěkné zlepšení. Když jsem si to po odeslání četl, tak už jsem viděl, že jsem to mohl formulovat líp.

Reagovat
Mateo16

Jupp Heynckes - Thomas Müller dokáže vypomôct v strede útoku. Juhoameričana, ktorý nehovorí po nemecky, nechcem.“

Wau James dohral Celkom ale pravda absolutne by som sa necudoval ze na tie treningy sere. Dufam ze sa streli do Ciny

Reagovat
Hachim Mastour

Takže dúfaš, že si zničí kariéru, super.

Reagovat
Mateo16

??? a to si odkial vydedukoval ??

Reagovat
Kixi Syhimour

No tím že si odstřelil do Číny

Reagovat
Frantszek

Paulinho přišel z Číny a jak si to vodí

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele