Koller se předvedl ve Freiburgu

17.03.2002, 22:04
Aktuality
Dortmund sice s Freiburgem, ohroženým sestupem do druhé ligy, po brance Kobiašviliho z přímého kopu rychle prohrával, ale Brazilec Evanilson stejně rychle vyrovnal. Před přestávkou mohli jít domácí opět do vedení, ale nedostali šanci. Podle přítomných expertů rozhodčí značně přimhouřil oči nad penaltovým zákrokem hostujícího brankáře Lehmanna na pronikajícího maliského hráče Coulibalyho. Brankostroj spustili hosté až po změně stran, zvláště po příchodu Amorosa. Brazilskou spolupráci s Dédém zakončil druhý jmenovaný gólem a přihrávající hráč sám přidal zanedlouho další. Kollerovy chvíle přišly v rozmezí dvou minut, kdy dorazil překvapené hráče Freiburgu.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele