Kolář byl rád, že Plzeň po nepovedené přípravě úvod jara zvládla

14.02.2016, 21:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nech si to

Reagovat
Manau

Pojede na Euro?

Reagovat
Blasphemer

Že váháš. Vrba v něm vidí pomalu Rosickýho.

Reagovat
fabec1222

je furt zraněnej jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k těm dvoum gólům je to jistota. I přes mizernou formu v aktuální sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi není ital ...jen tak :)

...

Reagovat
smazaný uživatel

musím říct že kluci mě trochu překvapili, čekal jsem to horší, ano druhá půle nic moc, ale bojovnost byla - to je důležitý, a kvalita docela taky, ono je ale rozdíl hrát proti týmům v EL na soustředění a Slovácku, to je jiná liga...

Trochu se zase potvrdila moje teorie, že když zahraje Kolda, tak prostě vvyhráváme, tenhle post AM, je prostě v našem systému skoro nejdůležitější, na soustředění bych řek že to nefungovalo vůbec..snad se Kolda dostane do formy, protože pokud chceme titul tak si myslím že to taky ocela závisí i na jeho formě..

Reagovat
Blasphemer

Kolář hrál dneska dobře. Na podzim byl hodně z formy, tak snad je tohle první vlaštovka a ta forma půjde už jenom nahoru. Taky si myslím, že pro titul bude rozhodně klíčovější než třeba Ďuriš.

Druhá půle byla strašná. Bojovnost přišla až když Slovácko snížilo. Ty druhý poločasy hrajeme hrozně odevzdaně. Není možný, abychom v poločase vedli o dva góly, a pak se nakonec ještě klepali o výsledek proti týmu jako je Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

problém byl v tom že jsme ještě v první půli nedali třetí gól, potom jsme měli hrát víc zodpovědněji, když ale dostaneme gól v 57. minutě, tak je to potom špatný, myslím si ale že jsme byli dostatečně důrazný, hlavně při standartkách, který bránit moc neumíme, a Slovácko je v nich skoro nejlepší v lize...naše liga není moc o fotbale, je to vidět, že když se nějaký mužstvo dostane do tlaku (krom nás a Sparty občas) tak je to jen kvůli vejškový převaze a odraženejm balonům, je to kvůli malý rychlosti akcí a českejch hráčů všeobecně a u týmů uprostřed tabulky ani není kvalita, není možný aby se tady prosazoval hráč typu Doška, kterej už před lety nebyl bůhvíjakej střelec, kdyby se tady hrál rychlej kombinační fotbal po zemi, tak by takovej hráč už dávno nehrál, ale takhle může hrát klidně do 45ti pokud bude zdravej..

Reagovat
smazaný uživatel

..a to je právě to proč ztrácíme v evropě, jak na klubový tak i reprezentační scéně

Reagovat
smazaný uživatel

taková tragédie, po 10 minutách jsem musel přepnout, nedalo se to vydržet... samí simulování, zdržování a brečení, aspoň Slovácko se snažilo hrát fotbal

Reagovat
chytrejkluk

třeba Francis Koné co?

Reagovat
smazaný uživatel

furt byl lepší než všichni z plzně

Reagovat
Bex5

si debil

Reagovat
smazaný uživatel

typickej vidlák z plzně.. jen nadává a žádnej argument

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty seš plnej argumentů tvl

Reagovat
Bex5

Když tu vedeš komentáře jako idiot, odpovídám ti jako idiotovi. Napsat tu něco složitějšího, třeba by ses z toho zahlcení mysli ani nedostal večer tramvají domů (v Praze jezdí metro, vím).

Reagovat
kalla

Druhý poločas od Plzně byl těžký střed tabulky, možná boj o záchranu...

Reagovat
STR

Plzeň ten druhý poločas hrála jak Sparta předkola, když se klepala o výsledek. To byl největší rozdíl mezi Plzní a ostatníma z ČR v pohárech, že Plzeň se nikdy nezatahovala tak jako je to teď. Slovácku chybělo jen trochu štěstí k tomu aby vyrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou všichni trenéři pos*aní, jedinej Vrba nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne jednoducho je to len Plzen lowcost mestecko

Reagovat
r.mrazik

aneb sešívky to nejspis zas "vyhrali"...

Reagovat
smazaný uživatel

again amaterismus

Reagovat
smazaný uživatel

plzen nezaslouženě vyhrála. hradiště bylo lepší. hradiště všechny hlavičkové souboje vyhravalo, plzenáci tam lítali jak plašani

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele