KLUIVERT: CHCI ZŮSTAT

10.11.2003, 22:05
Aktuality
Útočník Barcelony Patrick Kluivert už nechce z klubu odejít, přesvědčila jej k tomu reakce fanoušků při utkání s Betisem. Na hřiště totiž přišel až po dvaceti minutách, když střídal zraněného Ronaldinha, a od fanoušků se mu dostalo nečekaných ovací...

Navíc se mu tři minuty před přestávkou podařilo vstřelit gól, svůj první v letošním ročníku Primera División. Za to sklidil ještě větší potlesk, než když přišel na hřiště. Přitom to není ani měsíc, co byl pod palbou kritiky a nechal se slyšet, že jej fanoušci donutí z klubu odejít.

"Jsem opravdu šťastný, že se mi podařilo dát gól, ale nejlepší bylo přijetí od fanoušků," prohlásil 27letý nizozemský útočník po zápase. "Když jsem vstoupil na hřiště, cítil jsem se velmi dobře a vše, co nyní můžu říci, je, že na odchod nemyslím," dodal Kluivert.

Barca porazila Betis 2:1 a po špatném začátku sezóny se vyhoupla na čtvrté místo. Týmy před ní, Valencia a Real, zaváhaly, a tak se její odstup snížil na čtyři body. V lize Barca vyhrála tři z posledních čtyř zápasů a zdá se, že se začíná vracet na výsluní. Musí to však potvrdit proti silnému soupeři, doma totiž prohrála jak s Valencií, tak s Deportivem. Zvrátit to bude moci již za měsíc – 7. prosince totiž na Nou Camp přijede odvěký rival Real Madrid.

Autor: Petr Starý

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No to byl těžký gól,to bych nedal ani já :-)) Né,vážně,ať už se konečně rozhodne,a ať furt nemění názory. A když zůstane,tak by mu nelo vedení URČITĚ snížit plat!! Podlě mě si nezaslouží být nejplacenějším hřáčem Barcy.

Reagovat
HOST*alesh

A kdo podle tebe by měl v Barceloně dostavat více peněz?Snad Ronaldinho?

Reagovat
antimadrista

Stále ho potřebujem, nezapomínejte na to. Podle mě ho hodně ovlivnili ty 2 vynechaný kola na začátku sezony, ale už se nám vrací!

Reagovat
PJ

Určitě na to pořád má, jen je otázka, jestli v Barce, nebo jestli bude muset jinam. Ale Barca by ho pouštět neměla, útočníků nemá na rozdávání...

Reagovat
antimadrista

Je jasný, že pokud by odešel, tak přijde jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,s tím souhlasím,ale chtělo by to nějakého bombarďáka. Myslíte,že Laporta přivede Henryho??!!??

Reagovat
PJ

Ani omylem. Henry nemá jedinej důvod odcházet z Arsenalu. A Arsenal si nemůže dovolit ho prodat, protože by pak neměl kdo dávat góly.

Reagovat
antimadrista

Pokud ho Laporta chce, tak ho taky dostane.

Reagovat
PJ

Probuď se...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se probuď,Joan je ctižádostivý a cílevědomý chlap,ten ho určitě přivede. Ale Barca se zajíma o Owena,ale toho asi koupí Chealsee.

Reagovat
PJ

Když si to myslíte, brát vám to nebudu. Ale je to kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele