KLOSE: BUDU HRÁT ZA BAYERN

07.06.2007, 12:23
Aktuality
Miroslav Klose změnil názor a chce odejít z Werderu Brémy. Německý reprezentační útočník po včerejším kvalifikačním utkání se Slovenskem přiznal, že by rád hrál za Bayern Mnichov...

Jeho prohlášení ostře kontrastuje v dřívějšími slovy. Klose se nedávno rozhodl dodržet smlouvu s Werderem a v jeho dresu zůstat ještě jeden rok. Navíc prohlásil, že přestup do jiného klubu v zemi nepřipadá v úvahu.

"Faktem je, že jsem se rozhodl hrát od roku 2008 za Bayern Mnichov. Byl bych raději, kdyby se tak stalo co nejdříve a já měl jasno, ale jestli budu muset zůstat ještě jeden rok ve Werderu, potom dám Werderu všechno. Byl bych potěšen, kdybych za Bayern mohl hrát ještě letos," prohlásil německý reprezentant.

Kloseho k těmto slovům vedou vyjádření dvou jemu blízkých osob. Sportovní ředitel Brém Klaus Allofs prohlásil, že hodlá vyjednávat o případném odchodu své hvězdy. Druhým mužem je poté Torsten Frings, s nímž si Klose během plnění reprezentačních povinností vyměnil několik názorů. Rovněž Frings měl Werder opustit, nakonec ale dal košem Juventusu a podepsal novou smlouvu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Tsigi

Toni a Klose jsou typově dos podobní to by ideální nebylo.

Reagovat
RMCF

taky si myslím a mám radši když je v útoku jeden koncovkář(Toni nebo Klose) a jeden techničtěší a spíš tvořivější útočník třeba (Podolsky, Del Piero, Robinho, Totti), ale pár let zpátky hráli spolu v útoku Interu Crespo s Vierim a taky to fungoval, tak by třeba mohlo fungovat i Klose-Toni, hlavně záleží jestli by za nima byla dostatečně tvořivá záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? ani bych neřekl... naopak by Bayern mel dost uderný utok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*CeceFCB

meni nazory ako ponosky a pocitam, ze zatra tu bude clanok, ktory bude popierat tuto informaciu!

Reagovat
HOST*Parker

A co teď s Podolskim?

Reagovat
HOST*

podolski bude na lavičce .na tydle dva nemá a horma kterou na ms měl je v prdeli jako celej on!

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho často zkoušeli i na ofenzivním záložníkovi, takže i to je jedna z možností. A stejně nevěřím, že Klose odejde do Bayernu.

Reagovat
HOST*pensmi

Na sto procent oznamil, ze bude hrat v Bayernu. Doufam, ze kdyz v bremach vidi, ze chce jit, tak za nej budou zadat nejake rozumne odstupne (myslim tak kolem 10 mega), aby mohl pristi sezonu hrat uz za Bayern (to je me prani). Kdyz odejde po pristi sezone, tak za nej neuvidi ani vindru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je spíš problém, že takových prohlášení už tu vždy bylo a bude mnoho. Já jsem to navíc ani neslyšel, takže spolu s novinářským cílem všemu "trochu" přidat to nakonec může být úplně jinak...

Reagovat
HOST*pensmi

To ano, mas pravdu, neni to tak dlouho co prohlasoval, ze zustane rok v Bremach a pak bude jeho prvni volba Barca. Ale na zaklade toho, ze to pisou i na ofic. strankach Bayernu, tomu davam kapku vetsi vahu. Uvidime, ale moje prani je, aby opravdu na Isar prisel. Nejlepe hned v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by na Kloseho vzali prachy? Už takhle pustili dost chlupů, že by to vydalo na celej kožich. Jen mě tak napadá - loni nechtěli oporám přidat a radši je pustili. Teď to napravujou a stojí je to mnohem víc.

Reagovat
HOST*

zatim jsem to pocital a prestupy je vysly na priblizne 55 mega, to neni jeste tak moc, kdyz chteli dat az 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Klosemu příští rok končí smlouva, tudíž tak drahý nebude. Tipoval bych to nejvíc na 12 mil. eur, což rozhodně není nějaká přemrštěná částka za tak kvalitního hráče. A kde na to vemou? Jen se podívej třeba na Hargreavese, za kterého mají 25 mil. eur. Navíc je Bayern hodně bohatý klub, který akorát v minulých letech dost šetřil, teď však logicky chtějí přestavbu a vědí, že je to bude stát dost finančních prostředků. Zatím si však myslím, že na to jdou velmi sympaticky, ten tým vypadá velmi nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej, že dost peněz jim sežral a ještě sežere stadion, že příští rok nehrají Logu mistrů a to je dost velká díra. Teď utratili dost peněz za posily, ale nejenom za přestupy, ale proč tam asi šli Toni nebo Ribery, kteří pořád tvrdili, že touží po LM? Tyhle hráče prostě musejí velmi dobře zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je kupují, tak na ně peníze mít budou. Sice nebudou hrát Ligu mistrů, ale zase budou hrát UEFU, která v jejich případě bude také dost lukrativní, takové týmy vyprodají stadion prakticky na každého soupeře, TV práva budou taky dost drahá atd. Se stadionem mají problémy spíše Mnichov 1860, s Bayernem by to nemělo nijak otřást.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že krachnou, ale že už těžko najdou tolik peněz. Nemyslel sem to tak, že je stadion, platy a nákupy potopí, ale těžko teď naberou takový jméno. A to vlastně pořád nemají nikoho na špílmachra.

Reagovat
HOST*Arne

Toni, Makaay, Podolski, Schlaudraff = Na co by tam Klose šel???

Reagovat
HOST*

Protoze Makaay uz signalizoval, ze kdyz prijde Miro Klose tak odejde. Takze Toni s Klosem by byla jasna dvojka, s prispenim Podolskiho.

Reagovat
HOST*

Tohle je sileny to je jako by Slavista sel do Sparty , to mel zkusit fakt radsi zahranici....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele