Klopp nezlomil finálové prokletí ani v Evropské lize

19.05.2016, 14:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
vladis271

Pekne, EL by potešila, né že né. Ale tvoj prvotný cieľ je iný. Dôvod prečo si prišiel je iný. Vrátiť nás na ligový trón. V lete na to dostaneš finančné prostriedky (aj keď utrácať budú aj ostatní samozrejme, takže sa musíš trafiť). A poprosil by som ligu vyhrať skôr ako MU.

Ďakujem!

Reagovat
habinity

No ja si myslim ze nemate na titul v lige ..by ste musili komplet prebudovat kader..lovren skrtel moreno can henderson milner benteke origi to je taky priemer ..jediny kto splna normu je sturidge a coutinho ...a hracov ako ibrahimovic greizmann sa vam nikdy nepodari priviest...takze vy budete hrat len to svoje max 3 az 8 miesto...a ako som pisal united sa zacina na loserpool podobat, dost na pi

Reagovat
smazaný uživatel

milner, origi, firmino taky zkousnou vyssi meritko

Reagovat
Uwe háže buly

To udělal Origi takovej pokrok? ještě nedávno to byl totální průměrák.

Reagovat
Messi14

benteke je prumerak

Reagovat
tomasinho

Tak příští rok titul nikdo ani nechce, výhledově někdy za pár let možná. Příští rok by měl být cíl umístit se do 4. místa a uspět v jednom z pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Can průměr

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kincl

Aha takže je Can nadprůměr?

Reagovat
papanegra

LFC má dobrej základ, ale na hodně pozicích maj průměrný hráče a největší hvězda je taková náladová princezna, která když nemá den tak nepředvede vůbec nic..

Clyne, Can, Milner,Hendo, Firmino,Origi je dobrej základ, ale hlavní bude dobře doplnit ostatní pozice..

Reagovat
livefan

Nechci tim nikterak znehodnocovat Liverpool, ale United, minimálně v nejbližších letech, nebudou mít problém přitáhnout hráče, i kdyby se plácali v lize na pomezí předkola LM. Na to mají až moc velký jméno, TOP3 (ne-li TOP) ve fotbale prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca, bayern, real

Reagovat
livefan

Barca, Bayern a United.

Reagovat
smazaný uživatel

a když vás ani on nevrátí na ligový trůn, tak už potom nikdo nepletu-li se ? To abych považoval angažování Pepka v City nakonec za dobrou věc

Reagovat
DelPiero137

To budu divoke preteky o hracov. Kazdy z bohatych v PL bude posilovat, ostatne TOP kluby budu chciet par poslil. To budu zasa vyhajpovane ceny.

Reagovat
habinity

Manchester united sa zacina podobat loserpoolu ...dost smutne ale dufam ze v sobotu to dame

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jinej trener brecel po zapase u rozhodcich, tak je hnedka za loosera..udela to klopp a ticho po pesine fakt se z nej stala modla..asi staci trenovat klub s fanousky, hrat hura fotbal a smat se do objektivu

Reagovat
papanegra

Messinhovic pls...

Reagovat
Bandita_Harry

neviem... videl som to vela krat ze trener porazenych isiel po zapase za rozhodcom nic na tom nieje a slzy som u neho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl večer...když jsem viděl jak hrajou 2. poločas bylo mi do breku..totální výpadek, Sevilla ukázala silnou psychiku

Reagovat
smazaný uživatel

To dost a hlavně výkony Morena a Lovrena jsou na zamyšlení. Zklamal mě i trochu útok, hlavně Firmino a Coutinho byli bezzubý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to tak....zdá se mi že vždycky dost záleží na tom jak zahraje Coutinho, a ve finále mu to moc nešlo...Firminho je taky takovej nevyzpitatelnej ale není to klíčový hráč tak jako Cou...

Reagovat
Melda

Taky jsem z toho byl zbořenej.

Reagovat
Rišan

Nikdo mne nepřesvědčí, že osmý tým španělské ligy je nejlepší z těch 48 co hrají EL natolik, že ji musí každoročně vyhrávat! I když uvážíme, že Sevilla má mimořádné pohárové zkušenosti jediné vysvětlení tohoto křiklavého úspěchu je, že k němu přispívají nikoli nějaké nadpřirozené síly, ale jakési tajemné vlivy mimosportovní.

Reagovat
Rišty

a ty jsi asi zase pod vlivem něčeho... tajemného...

Reagovat
smazaný uživatel

a nesportovního..

Reagovat
mayday

Co oba týmy předvedly včera druhej poločas, Sevilla famózní kvalita a bojůvka, Angláni naprosto otřesnej výkon, až hanebnej. Naprosto bezzubej. Sevilla zaslouženě.

Reagovat
B3n

Neplač

Reagovat
smazaný uživatel

dvakrát jsem na podzim tipoval Sevillu a obojí vyšlo, jenže blbec jsem na to nevsadil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele