Kiyotake přestupuje z Norimberku do Hannoveru

25.07.2014, 11:08
Aktuality
Hiroshi Kiyotake má od dnešního dopoledne jasno o své další budoucnosti. Japonský záložník po sestupu z německé nejvyšší soutěže podle očekávání opustil Norimberk a 1. Bundesligu bude hrát i nadále - dnes byl do konce dotažen jeho přestup do Hannoveru...

"Těší nás a jsme šťastní, že Hiroshi Kiyotake si i přes zájem jiných klubů vybral nabídku Hannoveru. Je mu teprve 24 let a jeho vývoj tudíž ještě není u konce. I tak v prvních dvou sezonách v Německu a v japonské reprezentaci ukázal své kvality," říká sportovní ředitel Hannoveru Dirk Dufner.

Kiyotake přišel do Norimberku před dvěma lety, v německé lize odehrál 64 zápasů a na své konto si připsal sedm branek. Hannoveru se upsal na čtyři sezony, suma za přestup činí 4,3 milionu eur.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (26)

Přidat komentář
stas87

dufam ze v sebe zasa najde chut a radost z futbalu a stale lepsie Hannover ktory nema problemy mimo ihriska ako v pristave a aj Hannover hra viacej timovo ako pristavnici,dobry prestup

Reagovat
db18

K Bittencourtovi druhý hráč, který by nemusel pořád jenom držet ty dvě linie a mohl by přinést trochu pohybu, ale stejně si nemyslím, že to bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jester Radka Bejbla

Hrozne precenovany hrac, sice na mici vypada sikovne, ale moc toho nevymysli a dost kazi. Takze super prodej pro FCN

Reagovat
smazaný uživatel

co je precenovaného na ceně 4,3 milionu eur? Když to porovnám z 20ti za Mathieua

Reagovat
jester Radka Bejbla

za 4,3 mil eur by se dal sehnat i lepší hráč. A porovnání s mathieuem není na místě

Reagovat
smazaný uživatel

No to by mě zajímalo kteří...

Reagovat
Bayernista18

Celkově se mi líbí ten herní styl asiatů v Bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Bayernista18

Ať už to jsou Japonci nebo Korejci, všichni jsou takový hbitý a mrštný a některý maj parádní střelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, teďko sem třeba čekal, že jedni z nich na MS aspoň postoupí ze skupiny a ideálně ještě dál a ono nic, oboje poslední místa a obrovský zklamání.. Hlavně tý ofenzivní trojici Honda, Okazaki, Kagawa sem hrozně věřil.

Reagovat
Pipo123

Nejaký hráč čo pôsobil v japonskej lige vravel že tam hrajú strašne strojovo a na istotu, že sa boja robiť niečo navyše a to ich zráža dolu. Preto viac vyniknú v kluboch ako v repre kde to nikto moc nezoberie na seba. Pri pohlade na hru Japonska na MS to je asi aj pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím, hlavní důvod je, že japonská liga prostě, nemůže konkurovat prachatějším soutěžím. Co umí jen trochu kopnout do míče okamžitě odchází pryč, a v týmech hrají prevážně důchodci za zenitem spolu s vyjukanými mladíky. Třeba takový Dutra tomu je 39 a furt stíhá už to je na zamyšlení. Jinak japonská liga produkuje docela dost kreativních hráču, ale problém vidím také v mentální připravenosti ti hráči si prostě nevěří i když na to mají, ale to už je problém v japonské společnosti, která se strašně podceňuje.

Reagovat
Bayernista18

Oni nehráli vyloženě špatně, třeba proti Kolumbii byli i lepší, ale výsledkově rozhodně zklamání, oni nemaj zrovna vysoký hráče, hlavně ne vepředu a když Řecko dostalo červenou, čekal jsem od nich postupnej tlak a hledání mezírek a oni jen posouvali míče do lajn a centrovali, těžko říct, čim to bylo, možná chyba trenéra. A od Korejců jsem čekal taky víc, taky to nebylo vyloženě špatný a občas měli i smůlu, ale na to se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pěkný, ale nesmíš mít na hřišti víc než 3 kusy.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bayernista18

To maj málokde, spíš nikde v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Venlu to tenkrát šlapalo

Reagovat
Bayernista18

Ale v předních evropskejch ligách jsem ještě nikdy neviděl 3 a víc asiatů v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

aziatský škriatok

Reagovat
smazaný uživatel

slovenský kokot

Reagovat
db18

OT: RB Lipsko získalo za 5 milionů € Massima Bruna z Anderlechtu (zatím bude hostovat v Salzburgu)

Reagovat
db18

*možná dokonce 9

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na to čuměl

Reagovat
db18

Dneska začíná 3. liga

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/994439_675571319184653_7624789044534819602_n.jpg

(rezerva BVB v Erfurtu)

...na MDR Saschsen bude zápas mezi Halle a Chemnitzem

(a jak jsem jednou mluvil o nové posile pro Duisburg, tak to byl Schorch z Kölnu... docela sešup z akademie Realu Madrid)

Reagovat
smazaný uživatel

Schorch... hlavně že musel utýct z Herthy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele