Kessiého těší zájem ostatních klubů, nechce ale nic uspěchat

16.02.2017, 11:59
Aktuality
Atalanta Bergamo útočí na účast v evropských pohárech, po 24 kolech je na skvělém pátém místě tabulky italské nejvyšší soutěže a velkou zásluhu na tom má i Franck Kessié. Stále teprve dvacetiletý záložník odvádí ve středu pole cenné služby a řekl si o pozornost mnohem věhlasnějších celků...

Kessié patří Atalantě od léta 2015 a po loňském hostování v druholigové Ceseně letos zapadl do základní sestavy. Do této chvíle nastoupil k devatenácti zápasům a týmu dovede být prospěšný i před svatyní soupeře, o čemž svědčí šest nastřílených branek.

Kvalitní výkony fotbalisty z Pobřeží slonoviny neušly pozornosti jiných týmů a zájem už mají mít AS Řím, Manchester United, Arsenal či Chelsea.

"Četl jsem to v novinách. Moc mě těší, že se o mě zajímají takové kluby. To jenom dokazuje, jak dobrou sezonu zažívám a že se nadále zlepšuji. Na druhou stranu nechci nic uspěchat," říká.

"Nevím, zda můj klub dostal nějaké nabídky. Jsem pod smlouvou. Uvidíme, jestli bude třeba o něčem vůbec diskutovat. Bergamo se mi líbí. Město je pěkné, tiché a vážím si života v Itálii, kde mě pěkně přijali," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Deki

Atalanta z týhle sezony vyrejžuje slušný eura. Ač Gaspa nemusím, tak odvádí skvělou práci

jinak OT: http://www.football-italia.net/98448/melo-%E2%80%98palmeiras-facilities-better-inter%E2%80%99

to je další hráč, co tohle prohlásil. jasně, je to jenom primitivec Melo, ale i tak. co je na tom nejenom našem zázemí, ale celkově v Itálii tak hroznýho? poslední dobou o tom čtu hodně. tolik chybí peníze, nebo se prostě zaspala doba a do takových věcí se neinvestovalo? proč se Itálie nehlásí o možnost hostit nějaký velký turnaj?

Reagovat
KKralik77

Vzdyt mají snad dva stadiony na urovni. Nejsou peníze. Ekonomika Italie jde smerem dolu.

Reagovat
Pinturicchio

Melo je fakt takový debil až se tomu nechce věřit. Ten se toho "koho chleba jíš, toho ..." bude držet i kdyby měl chcípnout. Z někama odejde a vzápětí na ten starý klub začne házet špínu. Kokot na hřišti, kokot i mimo něj.

Reagovat
Furia Ceca

"Jsme na stejný úrovni jako Real Madrid nebo Barcelona." Ježíš, to je vymaštěnec...

Reagovat
Airus

Co si pamatuju tak každej Juventino měl radost že jde zrovna do Interu. Takovej Černej Petr

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi

Reagovat
Largo

Reagovat
olis

to je v riti tieto kolena

Reagovat
smazaný uživatel

ACL Roma, kurva.

Mi nikdo nevymluví už, že Trigoria nestojí na místě starodávných obětišť.

Zrovna Florko..

Reagovat
ManUnited

Letos hraje fakt parádně kdyby jednou skončil u nás tak bych se vůbec nezlobil..

Reagovat
smazaný uživatel

přeju mu úspěšnou budoucnost, snad nevyhoří jako řada talentů před ním. mrzí mě, že se zatím neprosadil např. Minala, ačkoliv je mu také teprve 20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

BERNARDESCHI, TAKOVEJ ŠATŇÁK TY KRÁÁÁÁVO!

Reagovat
Furia Ceca

Fiore výhra nad Gladbachem, Celta Vigo prohra, Tottenham prohra, po první porci dnešních zápasů super výsledky!

Reagovat
Pinturicchio

Roma, Viola

Bernardeschi kráásně na Alexe. Když už má teda přijít Sousa, tak ho snad vezme s sebou. Pjaca - Dybala - Berna, to by byla nádhera.

Reagovat
Pinturicchio

... nebo spíš Pjaca - Berna - Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Jako bral bych ho raději bež Berardiho, ale zatímco Berardiho můžeme snadno získat, Bernardeschiho nám Fiore v životě neprodá.

Reagovat
Furia Ceca

Ale jinak mě taky napadlo, že kdyby nám šel Sousa, že by si ho mohl vzít sebou!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele