Kepa jedná o nové smlouvě, dohoda může být oznámena už brzy

31.10.2017, 10:57
Aktuality
Kepa Arrizabalaga v průběhu loňské sezony převzal roli jedničky mezi tyčemi Athleticu a ta mu patří i nyní, fanoušky baskického klubu ovšem může znervózňovat situace ohledně kontraktu 23letého brankáře. Smlouva běží jenom do konce června příštího roku a vedení usiluje o její prodloužení, poslední zprávy jsou poměrně pozitivní...

"Nemělo by to trvat příliš dlouho, než obě strany dospějí k dohodě," informoval prezident klubu z Bilbaa Josu Urrutia.

"Doufáme, že odpověď na naší nabídku bude pozitivní," dodal.

Kepa v minulosti hostoval v Ponferradině a Valladolidu a ve španělské nejvyšší soutěži do této chvíle stihl 32 utkání. Nový kontrakt mu může zaručit roční plat tři miliony eur, jeho součástí pak údajně bude výstupní klauzule nastavená na 75 milionů eur.

Vývoj dalších událostí bude netrpělivě sledovat například Real Madrid, Bílý balet o gólmana má zájem a vytipoval si ho jako jednoho z možných nástupců Keylora Navase.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
santini

som tu jediny, koho nijak extra neoslnil? viem, ze je este mlady, ale pri zapasoch, co som kukal mi neprisiel nejak specialny

Reagovat
waynemarkrooney

Přesně, mě taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele