Keegan má vysoké cíle

21.04.2002, 14:17
Aktuality
Kevin Keegan, manažer Manchesteru City, který se příští sezónu po roce vrátí mezi anglickou elitu, míří hodně vysoko. Jeho tým prý má na to, aby bojoval o místo v Lize Mistrů. City mají ještě před koncem letošní sezóny jistotu vítězství v první divizi a míří mezi elitu. Loni do Premier League postoupilo trio Fulham, Bolton a Blackburn, žádný z těchto klubů se ale výrazněji nepředvedl. Keegan řekl: "Doufám ve víc než jen v udržení se. Myslím si, že máme na to hodně týmů překvapit, mám dobré mužstvo, mám dost prostředků na získání kvalitních posil. Mým cílem je místo v Lize Mistrů, tedy první čtyřka Premier League. Když skončíme sedmí, osmí, nebo i desátí, pak to bude OK. Já ale mířím mnohem výš. Letos jsme dokázali, že na to máme, v pohárech jsme několik týmů z Premier League potrápili."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele