KEANE NOVÝM MANAŽEREM UNITED?

13.01.2003, 19:18
Aktuality
Roy Keane jako manažer Manchesteru United? Toto spojení si dokáže snadno představit Ruud van Nistelrooy, hlavní útočná síla současného týmu United. 31-letý kapitán a irský reprezentant by byl podle nizozemského fotbalisty ideálním nástupcem sira Alexe Fergusona...

"Myslím, že by Roy Keane měl být příštím manažerem Manchesteru United. Je nejpopulárnějším hráčem klubu, už teď je přirozeným šéfem v kabině. Když přijde, je on tím hlavním. Vím, že by mohl být novým manažerem. A věřím, že by roli zvládl výborně," nešetřil van Nistelrooy slovy chvály. "Stojí nad všemi ostatními hráči a my to přijímáme. Všechno za nás rozhoduje, je skvělým vůdcem na hřišti i mimo něj," dodal.

Sir Alex Ferguson je manažerem United už dlouhých 16 let, ve funkci nahradil Rona Atkinsona už v listopadu roku 1986. Klub se pod jeho vedením vypracoval na jeden z nejlepších na světě, v roce 1993 vybojoval první anglický titul po 26 letech. Od té doby United vyhráli Premier League ještě šestkrát a v roce 1999 dosáhli na primát v Lize Mistrů. Před rokem byl Ferguson téměř rozhodnut po sezóně skončit. Nechal se ale přesvědčit a prodloužil smlouvu do roku 2005.

26-letý van Nistelrooy se také vyjádřil ke své budoucnosti a určitě potěšil všechny fanoušky United. Rád by podepsal novou dlouhodobou smlouvu a zůstal v Manchesteru do konce kariéry. "Cítím se tu jako doma a rád bych tu hrál co nejdéle. Moje současná smlouva končí 1.7.2006, to mi bude 30 let. Pokud mi klub nabídne novou smlouvu, velice rád ji přijmu a zůstanu déle. Určitě nikdy nepůjdu do jiného anglického klubu, když jednou hrajete za United, už žádný jiný anglický klub pro vás neexistuje," řekl van Nistelrooy.

Autor: Petr Starý

Komentáře (20)

Přidat komentář
antimadrista

Všichni hlasujte pro Barcu!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pre Manchester United : ) Ja osobne by som bol velmi rad, keby sa Roy Keane stal novym trenerom Manchesteru United, ale samozrejme az po definitivnom odchode sira Alexa Fergusona : )

Reagovat
HOST*Roy16

Presne tak,ked skonci Alex vo funkcii managera mal by ho nahradit Roy.Ale to este potrva, ja sa koncit nechystam.Presne jek to spravil Sammer v Dortmunde.Nech zije Ruuuuuuud.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som sa to aby Roy nahradil po skonceni Alexa : ) podla mna su za to vsetci fans MU : ) no nie?

Reagovat
PJ

Jasny, jen mam takovej pocit ze bude muset napred nabrat nejaky zkusenosti jako manager nebo aspon trener, nez mu sveri praci manazera takovyho klubu jako jsou United...

Reagovat
HOST*CZert

VSichni na United jsou vocasove a Rud je nejvetsi!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debilni lamere ses asi debilni lamer ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked niekoho neznasas, tak si to nechaj pre seba, lebo je to zdraviu nebezpecne hovorit to nahlas.... I´m big fan MU : )

Reagovat
HOST*Postman

Jestli vůbec existuje nějaký Bůh, tak to musí být jedině Reds!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snad srandujes??? Reds, ved keby boli ako boh nie su tam kde su....

Reagovat
antimadrista

Bůh by musel bejt úchyl, kdyby fandil Reds.

Reagovat
Josifek

Vyjíměčně souhlasím!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MU je nejtrapnější mužstvo na této planetě a Beckham je jednoznačně nejpřeceňovanějším fotbalistou co znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Neberes ty nahodou niake drogy??? Pozeras obcas aj futbal ??? Lebo podla toho co pises, tak by som ta skor tipol na typka v papuciach za televizorom...

Reagovat
HOST*

tsssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

tsssssssssss

Reagovat
Josifek

¨Lidi,vy ste snad úplně blbý.Jak může někdo hlasovat v anketě o nejlepšího hráčer MAnchesteru pro Beckhama,vzdyt mimo kopací techniky je to podprůměrnej hráč!!!Z MU je jasně nejlepší R.Gigs dlouho mezera a Veron Scoles,pak v dáli se krčí Beckham a zanim někde Nisterloy.Fotbal neni vo tom,jakej má fotbalista účes!!!

Reagovat
PJ

S Giggsem s tebou plně souhlasim. Podle mě nejlepší hráč na světě. Ale k tomu Beckhamovi - vidíš kam ho ta kopací technika dostala? Vo tom to je, přesně rozdělovat míče...

Reagovat
Josifek

Jo,já si myslim,že patří mezi nej. založníky.Ale štve mě hrozně mě štve,že je ve stínu Beckhama.Ten se proslavil víc účesama,manželkou a celým svým soukromým životem než fotbalem.Beckham mel štestí,po tom vyloučení na Ms v 1998 by nikdo nečekal,že se stane rzo nejslavnějším a nejoblíbenějším (ale ne nejlepším) fotbalistou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Josifku tohle me strasne sere, vsichni na Beckhema nadavaji ze je spatnej ze ma dobrou jen kopaci techniku ze se proslavil vic soukromim zivotem atd! Ale to neni pravda je to vynikajici a skvelej hra jinak by nehral v zakladni sestave MU a nenosil by kapitanskou pasku anglicke reprezentace!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele