KDE SKONČÍ MICHAEL OWEN?

29.08.2005, 17:33
Aktuality
Realu Madrid minulé léto na přestupovém trhu vůbec nevyšlo. Walter Samuel odešel už před několika týdny, teď jej zřejmě bude následovat i Michael Owen. Podle britského tisku jedná s Liverpoolem a Newcastlem.

Anglický reprezentant se v Realu neprosadil tak, jak se od něj čekalo. Navíc jako hlavní letní bomba přišel mladý Brazilec Robinho a v úvodním kole zadělal na vítězný gól. Owen neseděl ani na lavičce, jeho budoucnost v Realu už zřejmě neexistuje. Je velmi pravděpodobné, že ještě do středy, kdy končí přestupový termín, ze Španělska odejde. Ale kam?

Kromě Liverpoolu, odkud před rokem odešel a kde se navíc uvolnilo místo útočníka po Milanu Barošovi, se v Británii spekuluje i o Newcastlu, který se prý s Realem už dohodl na přestupové sumě. Dnes by podle informací médií měl Owen jednat právě s tímto klubem. Útočná dvojice Shearer - Owen, to by byl postrach pro všechny soupeře. A Alan Shearer, živá legenda klubu, by Owena velmi rád přivítal.

"Člověk nemusí být génius, aby přišel na to, koho chceme. Máme ještě tři dny na to, abychom ho přesvědčili k přestupu k nám. Kdyby přišel, byl by tu milován, byl by hrdinou, fanoušci milují střelce," řekl Shearer. Jistě ví, o čem mluví, elitním kanonýrem je v Newcastlu už řadu let...

Owen však před časem prozradil, že by se rád vrátil zpět do Liverpoolu. Hádanka, který dres bude Owen od září oblékat, bude rozluštěna nejpozději ve středu večer. Ten bílý, dres Realu, to asi nebude...

Autor: Petr Starý

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já bych s prodejem neváhal ani vteřinu. Pokud Newcastle opravdu nabízí takové peníze, tak je to skvělý. O hostování nemůže být řeč, už jsem se zmiňoval o tom, jaký osud čeká hráče, který z Realu odejde na hostování a ke všemu by mu hodně klesla cena. V útoku nemáme žádného třicátníka, do tří let by si u nás prostě nezahrál. Proto PRODAT a dát více šancí Portillovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez by som chcel aby ho predali.Akoze on je fakt skvely utocnik a ked mu klub neda dost sanci,tak on za to nemoze...A utok shearer owen by bol teda fakt hviezdny mozno aj jeden z naj v lige

Reagovat
HOST*RM

Nešel Portillo do francie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď musím před představiteli Realu smeknout. Nákup a teď prodej Owena byl bez přehánění obchod století.

Jestli se nepletu, tak ho koupili za 8 mil. liber + Nunez za cca 2 mil. liber, což dává cenu Owena na 10 mil. liber a teď ho prodaj za víc než 15 . Samo musíme ze zisku odečíst jeho plat, ale zase k jeho dobru přičíst dost prodanejch dresů a celkem dost bodů, které Realu svými mnoha góly pomohl získat .

Před rokem jsem se divil a Perézovi se i hodně smál, ale teď mě zmrzl úsměv

Reagovat
smazaný uživatel

No yarda mi tvrdil, že Owen byl zmiňovaných osm a nuněz ale taky ještě část peněz za etooa...i když jsem tomu nějak nerozumněl, tak možná na tom něco bude, jinak byl ten Owen až příliš levný...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsem tu loni psal, že Owen byl příliš levný v porovnání třeba s Drogbou. Je jasné, že Chelsea často hráče přeplácí, ale k tomu Owenovi. Tam to bylo asi hlavně tím, že by mu za rok končila smlouva a netajil se myšlenkami k odchodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Oni věděli, že chce odejít a letos by za něho nedostali nic.

Reagovat
HOST*yarda

Konečně Za řekněme 14 mega jsme dostali 28! Tomu říkám obchod

Reagovat
antimadrista

Pryč s nim.

Reagovat
HOST*Mari

jj, rychle dokud nekdo takové prachy nabízí, naco mít takového hráče a platit ho, kdyz by si ani nezahrál

Reagovat
antimadrista

Přesně

Reagovat
HOST*Michal

Škoda, že se neozval Arsenal, protože tam by to pro Owena bylo skvělé, útok Henry, Owen. Navíc Wenger je jeho obdivovatel. Opravdu škoda, že za něj těch 15mil. asi nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

vis co se rika - kde neni ani smrt nebere...

Reagovat
HOST*RM

Sevilla defender Sergio Ramos has hinted at a last minute move this week to Real Madrid.

Real are expected to use the cash raised from Michael Owen's return to the Premiership to fund a bid for Ramos before Wednesday's transfer deadline.

After Sevilla's clash with Racing Santander, Ramos said: "I trust in what the president has told me. That is, if the right offer arrives he will transfer me.

"For sure, I know there has been some contact with Real Madrid."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě přihoď do placu, kde to píšou Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mám, to vážně nebylo těžké najít

Reagovat
HOST*RM

Zatímco Newcastle by prý Owena rád získal na přestup, Liverpool má zájem o hostování na tuto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si zoberte kde je teraz Newcastle...nedali gol a maju 1 bod a su posledny...owen ma ovela vacsie ambicie a chce hrat pohary.....a keby tak prestupil do manu alebo arsenalu,liverpoolu tak by bol urcite radsej......najradsej by som bol keby isiel do manu..ale je tam iba smith a toho tiez davaju na śtred zalohy namiesto keana cize uz hra viac v zalohe ako v utoku.....ale owen by bola dobra kupa ako sar ale bojim sa ze by presedel na lavicke lebo nisterlooy a rooney neni zly utok a aku maju teraz formu...ale horzne rad by som ho videl v manu....a nechcem aby ostal v reale bo tam si nezahra lebo je tam raul,ronaldo,robinho,owen a on je az posledny a teraz tiez nehral ale dal prednost robinhovi....cize nech ide do manu a basta a za lacny peniaz ako siel do realu..len za 8 mil co nieje vela za takeho kvalitneho utocnika....alebo nech sa vrati spat do live lebo morientes tam az tak neziari...anglicky futbal mu nesedi a hra viac menej ofenzivneho zaloznika a nie utocnika....morientes nehra dobre v live mozno owen by to ozivil..ale tak ci tak pojde do manu

Reagovat
HOST*RM

Michael Owen has agreed to join Newcastle after holding talks with The Magpies and former club Liverpool.

Reagovat
HOST*RM

El Real Madrid confirma que ha llegado a un acuerdo con el club inglés Newcastle United para el traspasar al jugador Michael Owen.

Co z toho si mám vybrat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele