KDE SKONČÍ KLOSE?

30.11.2006, 14:19
Aktuality
Německý reprezentant Miroslav Klose bude pravděpodobně v létě horkým zbožím. Werder Brémy bude útočníkovi jeho kvalit malým klubem a navíc bude mít ve 29 letech nejvyšší čas zkusit si angažmá v opravdovém velkoklubu. Ale ve kterém?

Podle deníku Bild jsou reálné čtyři možnosti. Hned čtyřicetiprocentní šanci na získání elitního střelce prý má Juventus Turín, který bude po očekávaném návratu do Serie A dávat dohromady tým schopný dobít ztracené pozice na výsluní.

V tahanicích o hvězdy nemůže chybět Chelsea, a tak si od Bildu vysloužila hned druhé místo s 29 procenty. Dvacet procent je údajně šance, že Klose ještě zůstane v Brémách, přece jen má smlouvu platnou do roku 2008. Dalších deset procent pak dostala Barcelona, proti níž se Klose příští týden postaví v přímém souboji o postup v Lize mistrů.

A poslední jedno procento? Asi pro popíchnutí fanoušků - dostal jej hlavní domácí rival Brém, Bayern Mnichov.

Generální ředitel Werderu Klaus Allofs se odmítl pustit do spekulací a prohlásil, že se může stát cokoli. "Klose nám stále nesdělil své plány pro budoucnost. Nejraději bychom si jej nechali, ale pochopitelně má mnoho obdivovatelů," uvedl dále.

A sám Klose? Naznačil, že bude brzy s klubem jednat: "Chtěl bych mít co nejdříve jasno, abych se mohl soustředit jen na fotbal. Uvidíme, zda Werder splní mé požadavky."

Autor: Petr Starý

Komentáře (23)

Přidat komentář
Xavi

K nám mi nepasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to od vás evidentní podpásovka před LM, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Slabej rejp .

Máme prostě problémy s útočníkama a jelikož Klosnaldo patří mezi nejlepší, tak je zájem o něj logickej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsou nejaky spekulaca tak tam pisou porad zajem Chelsea i Barcelony to uz je torchu ohrany, Barca ma svejch utocniku dost, uz aby byl ETO'O v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z vedení něco takového nevypustil, může to být normální výmysl, tak se aspoň informuj...

Reagovat
smazaný uživatel

El Mundo = Barca, a je mi jedno, jestli si to vymyslel nějakej novinář, nebo mu dal někdo z klubu tip, prostě se to nedělá, loni jste za to kritizovali Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla, ale zpráva pochází z německých deníků. mundo to jen převzalo. Takže jak říkám, až zas bdueš chctí něco říct, tak si o tom něco zjisti, ať tě zase nemusím opravovat a tahle pro tebe trapná chvilka už se neopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard: "Nám by se velice hodil, zvláště v této době, kdy máme mnoho zraněných hráčů"

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to byla logická (avšak tebou vystřižená z kontextu) odpověď na otázku, co říká na řeči v německých médiích, konkrétně Bildu. Co měl odpovědět? Lhát a říct, že by se teď nehodil? On to pak upřesnil, že o jeho koupi se nejedná, ale to tys už nezmínil, proč? Takže smůla potřetí.

Reagovat
smazaný uživatel

výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
HOST*nofan

Ribery, Belamy , Klose - tak asi do této kategorie bych ho zařadil. Vyčnívá, ale nevyčuhuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ja si teda myslim ze on patri do lepsi spolecnosti , ne kazdej utocnik dava pres 20 golu nekolik sezon po sobe. Ted uz navic nemuzou rici jeho kritici ze jen vyuziva Micouda, kterej mu to serviruje i s podnosem, ten uz tam jak si neni :-)

Reagovat
HOST*1860

Presne tak, mam moznost ho sledovat kazdej tejden v sestrihach a diky temto zkusenostem bych ho zaradil mezi nejlepsi utocniky sveta, nejen ze ma skvelou koncovku, pracuje i pro tym a na hodne golu nahrava, jen skoda ze je podcenovany kvuli tomu ze je nemec a hraje za bremy..

Reagovat
HOST*Expert

Ten dá hodně gólů proti slabým, ale světový obránci většinou bývají nad jeho síly...

Reagovat
smazaný uživatel

a MS ? Tam neboli obrancovia svetovej triedy?

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Salgado vs Diarra aneb přátelský kolektiv je důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*gabča

sem dneska čelta, že prej ševa půjde do AC na půlroční hostování. AC chce koupit i Gerrarda. Do lazia má jít výměnou za odda buď bonera n. šimrič.

Reagovat
sansiro

Já zas četl, že AC má naplněnou (díky Oliveirovi ) kvótu pro cizince. Gerrard by špatný nebyl, ale toho nepotřebují. A do obrany buď ten Oddo, Felipe nebo Lugano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele