Kapverdy neuspěly s odvoláním proti kontumaci v kvalifikaci MS

04.02.2014, 18:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kacíři, jsou to heretici!

Reagovat
božský John

Jj, jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospech11

To je neskutečný bordel nasadit do hry hráče, který nesmí hrát, ale asi si řekli je černej, tak se to nepozná nebo jinak si nedovedu představit. Jako oni si nezjistí jestli hráč smí hrát nebo ne ? To je prostě horší jak u nás v pralesní lize

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Filip12

Neves

Reagovat
Xaviercreus

" Kapverdy se bránily tím, že jeho červená karta a distanc neměly platit, protože byl zápas s Rovníkovou Guineou, ve kterém ji dostal, nakonec kontumován ve prospěch Kapverd, rovněž kvůli neoprávněnému startu soupeřova hráče."

Reagovat
rezba

Rozhodnutí o kontumaci dvojzápasu s Rovníkovou Guineou padlo asi dva měsíce před Tuniskem. PROČ si to sakra neověřili??!!

Reagovat
veikko

Na druhou stranu, ten protest podali už před odvetou Tunisko-Kamerun, proč se to řešilo až teď?

Reagovat
bobis21

mě přijde ten protest logický ... když byl zápas kontumován, je to jako by se nekonal. Góly se z toho zápasu taky nepočítají do tabulky střelců ne?

Reagovat
Messi14

by nebylo komu je pocitat ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele