KAPITÁNEM SPARTY JE SIVOK

26.09.2005, 14:25
Aktuality
Fotbalisté pražské Sparty si zvolili nového šéfa kabiny. Kapitánskou pásku bude po vyhazovu Karla Poborského nosit dvaadvacetiletý záložník Tomáš Sivok.

Při včerejším utkání s Baníkem Ostrava měl navlečenou kapitánskou pásku brankář Jaromír Blažek. Jen dočasně zaskočil na tuto pozici, kterou do středy hájil Karel Poborský.

Před nedělním dopoledním tréninkem si hráči zvolili nového kapitána. Stal se jím Tomáš Sivok. Nového šéfa konzultovali hráči také se všemi trenéry.

"Vážím si toho, že mi kluci dali důvěru, a věřím, že je ani na veřejnosti nezklamu. Pro úspěch Sparty udělám maximum," řekl mladý záložník pro oficiální web klubu.

Sparťané se zastali Hřebíka

Všichni fotbalisté pražského celku se také zastali svého nadřízeného. Jaromír Blažek, který podle některých médií řekl, že stojí za Karlem Poborským, v neděli prohlásil: "V současné situaci je velmi nešťastné vytrhávat z kontextu věty, které mají jiný význam."

Jak to tedy myslel? "Mínil jsem tím, že Karla máme rádi a uznáváme to, co pro Spartu udělal. Samozřejmě bychom byli raději, kdyby celá situace vůbec nevznikla, ale rozhodnutí vedení respektujeme," řekla sparťanská brankářská jednička.

"Jsme jednotní, což dokazuje i fakt, že jsme včera po prohraném utkání požádali trenéra, aby v této těžké situaci neodstupoval a zůstal u týmu. Jsme rádi, že naše přání nakonec respektoval," doplnil Sivok pro sparta.cz.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (32)

Přidat komentář
HOST*Maniac

podtrženo shrnuto - Blažek se bojí, že by ho taky vyhodily

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči sú podľa mňa sr.či. Poznám len málo hráčov, ktorí dokážu byť zásadoví a vedia si držať svoj názor, ale sparťanských tam asi moc nebude.Holt, bližšia košeľa ako kabát-ako sa u nás hovorí...

Sparta má len jedného pravého kapitána a to je Poborský.

Reagovat
HOST*lol

Vasquezi - sparta je banda žoldáků. Vždyť se podívej kolik mají v mužstvu odchovanců. Každý rok se hráči točí - jakou od nich čekáš zásadovost? A proč jako Slovak fandíš Pražákům prašivým? To ti nejsou moravské mužstva dost dobré? Nebo jim prostě fandíš proto, že pravidelně vyhrávají ligu a šmitec... Jak můžeš?????

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za tyhle slova, nejsme náhodou bráchové? banda žoldáku včetně Poborského

Reagovat
Shevchenko

jsme trojčata!

Reagovat
HOST*jampadampa

Asi jsme čtverčata. Ale nejvíce mě dostal Jarin Blažek tím svojím projevem jak stojí za Karlem, ale zároveň podporují trenéra. To je jako kdyby řekl, že prší a neprší. Měl jsem ho za férového chlapa. Teď je to ale u mě pěkný "přizdisráč" Raději neměl říkat nic než takovou volovinu . Jinak jsem zvědavý jestli se teď hněv fanoušků obrátí proti hráčům když se zastáli trenéra.

Reagovat
HOST*Tomik10

Ja sem teda slavista ale proto že sem pražák a se spartou s tebou souhlasim a Poborský je na myšlený ........ a jesli si myslí že si může řikat co chce a pak za to bude potrestanej tak to se DOUFAM myli. A křetinsky je taky blbej, hřebíka tam nemá furt držet když vidí že mu to s hráčema neklape

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem taky Slavista, o spartanech si myslim to samy a jeste mnohem vic, ale priznejme si 1 vec: muzeme jim nadavat jak chceme, ale oni maji stadion, oni rejzuji tituly ( obcas to teda vezme nekdo jinej, ale ten pak zapadne do prumeru ), hrajou LM, zatimco my mame hovno, dluhy kam se podivame a vedeni stejne na picu Nejdriv bysme si meli zamist pred vlastnim prahem, az pak kritizovat. Akorat snad starej Jarolim za neco stoji, ikdyz svyho mladyho by mel nechat chvili sedet na lavce... Je to klise, ale neodpustim si to: "Leska ven!!!"

Reagovat
PJ

Hele a podle tebe by automaticky každej Slovák měl fandit moravským týmům, a ne Spartě? Neni to třeba každýho věc, komu fandí? Tyhle názory mě fakt dostávaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obecně to tak je. Hlavně družba Zlín-Trenčín nebo Brno-Blava

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja som nepovedal, že držím Sparte. Už pred ligou som napísal, že držím Mostu.Mňa len nasrala jedna vec na sparťanských hráčoch:keď raz držím stranu Poborskému, tak predsa na druhý deň neobrátim kabát k Hřebíkovi.

Predsa keď hráči povedia, že majú Poba rádi a uznávajú ho, tak predsa nemôžu potom prosiť Hřebíka aby ostal.Veď to je jak u debilov. Mali sa postaviť aspoň jeden na stranu Poba, ale oni sa všetci posrali a tom som písal.A keď si Sparťania myslia, že vyhlásiť vojnu Poborskému je nejaký geniálny ťah, tak sú hlupáci...

Reagovat
smazaný uživatel

ono se jim nediv, precejenom je to jejich povolani, nic jinyho neumeji / v posledni dobe uz ani ten fotbal / a cim by se zivili? Kamos je kamos, ale prachy sou vzdycky az na 1. miste. Reknu to takhle: predstav si, jak ti vyhodej spolupracovnika, tvyho kamose. Pudes proti sefovi a budes riskovat vypoved? Asi tezko...

Reagovat
Xavi

a kdo říkal, že hráči stojí za Poborským? Tohle jsem slyšel akorát od Poborského jinak od nikoho jiného, od hráčů jsem slyšel, že se akorát zastali trenéra, aby zůstal!

Reagovat
HOST*Lee

Jarda Blažek to řekl . A druhou polovinou věty řekl, že stojí za tenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted vime, kdo je Hrebikova nejvetsi vlezdoprdelka

Reagovat
Mr.Jindros

Tak teď víme kdo je druhý největší osel na eurofotbalu. (ne, ten první nejsem já)

Reagovat
smazaný uživatel

sem to tu chtel odlehcit a ty tohle

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, treba se po*er do vejsky chytraku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S novym kapitanem k lepsim zitrkum: Thun-Sparta 1:0 To potesi my slavisticky srdce. Hrebik na hrad, Jardo dekujem

Reagovat
smazaný uživatel

v Lize Mistru bys Sparte fandit mel at ses slavista, ostravak nebo brnak...

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeako proc? Ze sem Cech a sparta je ceska? To je pekny klise, znam spoustu spartanu, co prejou Slavii to nejhorsi, v lize, poharech, proste vsude, to samy ja preju sparte. Bez do Barcelony a rekni tam nekomu na Nou Campu at fandi Realu v LM, schvalne co ti na to reknou Proste spartu nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti to cirou nahodou nedoslo, tak de o koeficient chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

Na koeficient sa ale niekedy môžeš vykašlať.Ja by som Barce nedržal, ani keby to bolo posledné mužstvo na svete-presne tak isto, ako nedržím Artmedii.Čo ma je po nich?Ja mám svoje mužstvo a ostatné sú mi ukradnuté.A koeficient?Keď si dobrý, nepotrebuješ sa spoliehať na nejaký koeficient a počet voľných miest.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe jj, ale to prave Slavia neni a tak musi sazet na to ze se ostatnim tymum bdue v evropskych poharech darit co nejvic aby se do nich dalsi sezonu postupovalo z co nejvice mist :)

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ty chytraku, bez koeficientu ani ranu... Ale ze byl Slavii na hovno, protoze se tam docpal Liverpool uz asi nevidis, ze? Ze Slavia nekolikrat dosla dost daleko v poharu UEFA a z toho koeficientu tezila sparta uz si taky nepamatujes... Jeste jednou: ja kaslu na spartu

Reagovat
smazaný uživatel

heh pokud vim tak koeficient nema s nasazovanim tymu nic spolecnyho, to ze byl liverpool nakonec nasazenej misto slavie nebylo koeficientem

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, nemelo, pac koeficient, co mela Slavia ( tentokrat klubovej ) im byl na nic, protoze se tam dosadil Liverpool a byl mu nechan jeho koeficient, i kdyz podle me se v tomhle pripade mel jeho koef. rovnat 0. A k cemu je narodni koeficient, kdyz si sparta stejne zase zaplati par rozhodcich a Pelta z toho nejak vybrusli...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v podstate nejde o fandovstvo, ale vychytralosť, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné,že vám na Slovensku je to jedno. My ale máme ambice,aby hrálo Evropu co nejvíce týmů.Podívej letos: Při troše štěstí můžeme mít 4 mužstva v základních skupinách.

Reagovat
smazaný uživatel

No, po včerajšku ma niečo napadlo. Sparta má bod, Artmedia už tri...Asi každý tu vie, že Artmediu neznášam, ja len keď si spomenul, že Slovákom je to jedno, tak sa nás len zastávam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele