Kapitán Werderu Fritz nevylučuje, že si ještě prodlouží kariéru

23.10.2016, 15:52
Aktuality
Poslední sezony v podání Werderu Brémy mají hned několik společných jmenovatelů. Německý klub se prezentuje špatnou defenzívou, bojuje o přežití v 1. Bundeslize a o konci kariéry pravidelně uvažuje Clemens Fritz. Rovněž probíhající ročník měl být jeho posledním, podobně jako v uplynulých letech ale může být všechno jinak...

Pětatřicetiletý záložník o odchodu uvažuje pravidelně již od roku 2013 a pokaždé nakonec prodloužil končící smlouvu. Nejinak tomu bylo i v dubnu a není vyloučeno, že si vše ještě jednou zopakuje.

"Zjistil jsem, že mám stále hlad po fotbale. Co se stane po sezóně, to uvidíme," naznačil Fritz.

Fritz do Werderu přišel v létě 2006 z Leverkusenu a na svém kontě má zatím 277 bundesligových startů za Brémy, v nichž dal i pět branek. V roce 2009 s klubem triumfoval v Německém poháru.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarketweb.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Recoba Inter

Reagovat
Murtago

Když máš hlad, není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľný sympaťák a srdciar. Čosi ako Pizzaro ale ešte viac taký Brémsky Totti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele