Kapitán Sevilly Carriço je zpět na marodce, opět ho zradilo stehno

07.10.2017, 16:50
Aktuality
Neuvěřitelná smůla nadále provází Daniela Carriça. Kapitán a za normálních okolností patrně nejlepší stoper Sevilly poslední dva roky převážně marodí a na ozdravovně bude muset strávit i příštích několik týdnů poté, co se v Barceloně podrobil operaci...

Portugalec Carriço se opětovně zranil v pondělí na tréninku, když to odnesl jeho pravý stehenní sval. Původně se doufalo v to, že nebude potřeba operace, nakonec se ale k takové variantě přeci jen přikročilo.

Přesná doba absence 29letého zadáka, který zrovna letos v září prodlužoval smlouvu do roku 2020, prozatím není známa, počítat se však určitě bude v řádu týdnů, a nikoliv pouze dnů. Podle serveru Transfermarkt se jedná již o osmé hráčovo zranění od začátku kalendářního roku 2016.

Kromě opakovaných problémů s achillovkou se přitom vždy jednalo o trable svalového charakteru. Mezi listopadem a únorem Carriço kvůli svalovým obtížím vynechal až 14 zápasů, aby celkem naskočil do pouhých šesti ligových utkání. V této sezoně zatím stihl tři.

Autor: Tomáš Daníček / sevillafc.es

Komentáře (1)

Přidat komentář
Felitel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele