Kanoute ukončil spekulace a prodloužil smlouvu

02.04.2009, 13:03
Aktuality
Fanoušci Sevilly v posledních hodinách musejí mít radost z toho, jak si vedou jejich útočníci. Luis Fabiano dvěma góly přispěl k výhře Brazílie nad Peru, Frederic Kanoute zase prodloužil smlouvu s andaluským klubem do léta 2011.

Kanoute je hodně důležitou součástí Sevilly a dokazuje to i v posledních zápasech. Od 7. února klub odehrál sedm ligových duelů a africký útočník v nich dal deset branek. Tři z nich zaznamenal v zatím posledním utkání proti Valladolidu.

Ve Španělsku se hodně spekulovalo o budoucnosti Kanouteho, on sám ovšem měl jasno a chtěl zůstat v Seville. Svou hvězdu pak nechtělo pustit ani vedení, jeho členové nyní budou mít v tomto ohledu klidné spaní.

"V Seville jsem dosáhl vrcholu své kariéry. Jsem nadšen tím, že jsem podepsal novou smlouvu s klubem, který mi toho tolik dal. Milují mě fanoušci a lidé v klubu. Teď doufám, že budu i nadále pokračovat v dobrých výkonech a pomohu klubu k tomu, aby dosáhl svých cílů," řekl pro internetové stránky klubu autor patnácti letošních branek v Primera Division.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No pro hráče i klub dobřé řešení.

Reagovat
j_mrazik

Konečně nějaká normální zpráva netýkající se české reprezentace...

Kam by měl vlastně odcházet? Tedy ne že by ho nikdy nechtěl, ale byly nějaké spekulace?

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat do Spurs, nějaké další kluby z Anglie, atd. Ale co byla pravda, tak to netuším.

Reagovat
Josifek

Myslím, že pomalejší temto hry ve Španělsku mu s jeho zvláštním pohybem sedí víc než Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanouté

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super hráč, navíc má charakter, odmítá reklamy.

Reagovat
Bakary3

Vždyť to udělal jen kvůli tomu, že to byla reklama na kasíno, což odporuje jeho víře, nakonec po kompromisu na to i přistoupil..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra volba, doufam ze v Seville zustane i Manolo Jiménez.

Reagovat
smazaný uživatel

KANOUTEEEEE NEJJJJ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele