Kanouté: Máme stále hlad po trofejích

04.08.2007, 23:46
Aktuality
FC Sevilla je po úspěšné minulé sezoně stále hladová po trofejích. I tentokrát si troufá přesvědčit Evropu, že minulá sezona nebyla v jejich podání náhodná. Právě útočná hvězda andaluského týmu Fredi Kanouté nastavil cíle pro nadcházející sezonu hodně vysoko.

"Tři soutěže [liga, pohár, Liga Mistrů] mají u nás rovnocenou váhu a tak se jim pokusíme čelit, protože chceme hrát dobře v Lize Mistrů. Také ale toužíme být znovu vítězi evropského a španělského superpoháru. Ukázali jsme, že jsme ambiciózní tým a vždy budeme chtít vyhrát," prohlásil Kanouté.

FC Sevilla měla v minulé sezoně mimořádně úspěšné tažení. Rojiblancos ulovili hned tři trofeje, když vyhráli evropský superpohár, pohár UEFA a Copa del Rey. V nadcházejícím ročníku mají poprvé v historii šanci kvalifikovat se do Ligy Mistrů. V třetím předkole jim v cestě stojí AEK Athény. "Je to velmi obtížný soupeř, který by nám mohl zkomplikovat plány. Ze všech týmů, které jsme mohli dostat, patří k těm nejobtížnějším," zdvihá na závěr varovný prst Kanouté.

Kanonýr Mali a nejlepší střelec Sevilly v minulém ročníku La Ligy měl v létě několik lukrativních nabídek z Premier League, nakonec však upřednostnil setrvání ve španělském klubu.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*CeceFCB

Kto nema?

Reagovat
HOST*Quaranin

Blšany...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele