Kane: Můžeme porazit kohokoliv

08.02.2016, 10:52
Aktuality
Skvělé období zažívá Tottenham. Londýnský celek vyhrává jeden zápas za druhým a momentálně se pohybuje na průběžné druhé příčce za suverénním Leicesterem City. Podle Harryho Kanea se Spurs nebojí nikoho...

Tottenham naposledy nejtěsnějším možným rozdílem porazil Watford a se 48 body se drží na druhém místě společně s Arsenalem, který má úplně totožný bodový zisk.

Hodně důležité utkání pak na "Kohouty" čeká o víkendu, kdy poměří síly s Manchesterem City, který má jen o bod méně, ovšem poslední týdny se nechlubí oslnivou formou.

Na výrazném vzestupu Spurs má nemalý podíl i Harry Kane, jenž zaznamenal v letošní sezóně již 15 ligových gólů, včetně čtyř během posledních čtyř utkání. "Hrajeme dobře a víme, že můžeme porazit kohokoliv. Nebojíme se nikoho," prohlásil Kane. "Všichni pracujeme na společném cíli, chceme udržet současnou příznivou sérii," doplnil směrem k posledním čtyřem výhrám.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (301)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele