Kamerun má kontumační vítězství v kvalifikaci MS, ale nesmí hrát

04.07.2013, 20:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
JacoBee

Není ale tohle chyba svazu že jej nechali hrát?...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že takovýhle věci by se měli kontrolovat už před zápasem (např: kdo má astoupit, jestli může ten danej hráč nastoupit apod.) protože pak vznikají takovýhle problémy které se pak i táhnou dost dlouho a týmy se během toho hádaj jak to bylo apod. Tomu by se kontrolama mohlo zamezit. Ale pravdou je, že i týmy by si tohle měli kontrolovat, hlavně ty týmy. Je to smutný potom když tohle fot. fanoušek slyší.

Reagovat
REPLIKATOR

Takže kdyby u nás náhodou (velice nepravděpodobné) zatkli Peltu, tak nám taky zakážou hrát mezinárodní zápasy kvůli vměšování státu do řízení fotbalu? To jsou pravidla teda

Reagovat
SIRBRANIKE

FIFA rules...

Reagovat
exot12

co sa vam na tych pravidlach nepaci? chces byt clenov FIFA chces tak drz hubu a krok, ak nie tak si zaloz vlastnu organizaciu, ligu a hraj sa na svojom piesocku! Vasa staznost je asi na takej urovni ako ked musis navstevovat skolu od -do, alebo byt v praci od-do a ty povies ze je to stupidna pracovna doba, ze s ti nepaci. Ak sa ti nepaci tak si najdi inu pracu nie?!

co je na tom zle, ze FIFA nariadila zriadenie nezavyslej komisie, presetrenie celej udalosti a nove volby? alebo co je zle na tom ze narodny zvaz musi byt nezavisly od politiky? nejak mi unika podstata celej tej kritiky

Reagovat
SIRBRANIKE

Si fakt taký naivný, alebo sa mi to len zdá? Celá FIFA je len jedna skorumpovaná banda. Nenapadlo ťa niekedy prečo sa bránia zavedeniu videa vo fotbale? Celé je to len o tom, že by sa potom nedali tak ľahko ovplivňovať zápasy... Ak by dopustili aby mohol byť teraz /beztrestne / zatknutý jeden zmrd z Kamerunu, tak by sa mohlo stať, že to zachvíľu príde aj na nejakú veľkú ,,spriatelenú" fotbalovú zem.. Za všetkým sú len peniaze, alebo si myslíš, že na blízkom východe budú MS len preto, že ich projekt bol najkvalitnejší zo všetkých uchádzačov?

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím že to tak je. Tím pádem by sme takhle brzo mohli skončit taky a toho se dost bojím, poněvadž ty problémy u nás nevypluli na povrch všechny. A to že u nás jich je si myslím spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste moc ten futbal Libye stacila remiza na postup dalej a teraz uz musi vyhrat komedia toto v Afrike a to nieje prvy skontumovany zapas pocas tejto kvalifikacie v Afrike

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kamerun má teda štěstí. Neměli jednou zákaz hrát na MS, protože hráli kvalifikaci v nevyhovujících dresech?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ja si pamätám len to, že im zakázali hrať v nich na MS ( tuším 2002 )

Reagovat
smazaný uživatel

Bože co je na tom špatnýho že ho zatkli? On je snad něco víc než ostatní lidi? Nebo jen FIFA nechce, aby se skrz tyhle případy provalil nějakej větší průser?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele