Kaká se o budoucnosti ještě nerozhodl, v hře je i AC Milán

25.11.2017, 18:29
Aktuality
AC Milán ve čtvrtek večer hostil Austrii Vídeň a z hlediště tomuto utkání přihlížel i Kaká. Již pětatřicetiletý brazilský záložník během necelých dvou hodin jistě přemítal i nad tím, jak naloží se svou další budoucností. Jednou z možností je i ředitelská židle u Rossoneri, kterou mu nabídl generální ředitel Marco Fassone...

Kaká v minulosti za italský klub úspěšně hrával a v jeho dresu byl jedním z nejlepších fotbalistů planety. Aktuálně je bez angažmá, v říjnu se rozloučil s Orlandem City a zvažuje, zda bude po trávnících běhat ještě dalších několik měsíců, nebo jestli se třeba natrvalo nevrátí na sever Itálie.

"Mluvil jsem s Fassonem. Stále jsem se nerozhodl, zda budu nadále hrát, či nikoli," sdělil po včerejším duelu s Austrií Vídeň, který sledoval z hlediště.

"Chci říct, že šance stát se ředitelem Milána pro mě představuje něco speciálního," pokračoval.

AC Milán ani v letošní sezoně nepodává očekávané výkony a v tabulce italské ligy je až na sedmém místě. Fanoušky mohou těšit alespoň výsledky v Evropské lize, po výhře 5:1 nad Austrií Vídeň má jejich klub jistý postup do vyřazovací fáze.

"Po utkání jsem také zašel do kabiny. Bylo to velké vítězství a jsem si jistý, že všichni fanoušci Rossoneri jsou doopravdy šťastní. Když jsem zpět, je to vždycky skvělý pocit, mám spoustu nádherných vzpomínek. Byl to zvláštní večer, který bude mít místo v mém srdci. Děkuji všem fanouškům za jejich přivítání. Forza Milan!" dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
rossoneri89

Jednoznacne do AC Milan ...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
mojmira

Klidně by mohl být hrající ředitel, beztak by nám ještě měl co dát

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom vyměnili trenéra tak jo. Tenhle má svoje oblíbence a budou hrát i kdyby na lavičce byl Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Nejde jinak, legenda legend

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně ještě půlrok na rozloučenou a pak kopačky na hřebík a do křesla

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Jeden z mála kt. sa mohol istu dobu s Messim a Ronaldom bez problemov rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že vůbec, proto jde z prdele do prdele

Reagovat
cervo

stojim za tebou, ved sa ten curak nedostal ani do vyberu Moravy, mozno so mnou je tak 50:50, ani ja som sa do vyberu Moravy nedostal, takze tazko sudit, kto je lepsi

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ty tak o tom niečo vieš. Do roku 2009 s prehladom v top 5 najlepších hráčov sveta. Vyhral všetko a v priamom suboji porazil aj Messiho aj Ronalda o zlatu loptu. Navyše narozdiel od nich je aj Majster sveta.

Reagovat
el Principito

no, zahrál si 25 minut proti Kostarice ... ale mistr světa je

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak bol suverenne najmladší hráč toho výberu a vzhladom na tie mená čo tam boli a hlavne aj čo tam neboli je obdivuhodne že si zahral. Proste je majstrom sveta.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
El Campeon

pro mě byl a vždy bude jeden z nejlepších hráčů,které jsem měl možnost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Gol proti United v LM, top, nejlepsi gol .. Ten rok jim vyhral LM kaka, nikdy jsem nevidel, aby jeden hrac takto tahl team !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele