KAKÁ BY SE ZAMLOUVALA ANGLIE

07.05.2007, 16:38
Aktuality
AC Milán začal letošní sezónu s bodovým odečtem a dlouho se držel ve spodních patrech tabulky, od přelomu roku se však zvedl. V lize mu již patří třetí příčka a dokráčel až do finále Ligy mistrů. Hlavní osobností Rossoneri je Brazilec Kaká, jemuž se cekem zamlouvá myšlenka zahrát si jednou v Anglii...

25letý záložník přiznal, že kdyby dostal nabídku z Anglie, rozhodoval by se, jestli i nadále zůstat v AC Milán. "Mám rád tu soutěž, nové výzvy," řekl jihoamerický fotbalista. "Je tam velké množství kvalitních mužstev. Tři týmy z Anglie se dostaly do semifinále Ligy mistrů, to je velmi zajímavé. V Anglii hraje hodně šampiónů," vychvaloval i nadále klady zřejmě nejprestižnější fotbalové ligy.

"Přijde–li někdy den, kdy AC Milán opustím, určitě se napřed podívám po anglických týmech," má hvězda Serie A jasno. Kaká také nedávno odhalil touhu hrát v jednom týmu s Cristianem Ronaldem. Na otázku, v jaké zemi by se měli potkat, odpověděl: "V Itálii. Měl by přestoupit do Milána, potom bychom mohli hrát spolu. Nikdy nevíte," dodal Kaká.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

..který kokot to tady píše kurwa??? ..takový nesmysl..hey redaktore až budeš chtít doslovný překlad tak se obrať na někoho kdo tomu rozumí a nedělej z komára velblouda jen aby si ty tvé články někdo četl .....už jste jak ten sport..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nic o tom,že by se při eventuální nabídce vůbec rozhodoval...má smlouvu s Rossoneri a tu hodlá dodržet tak to tady neskandalizuj...myslím že během sezóny už se také vyjádřil že by jednou rád oblékl dres Realu...nebo si myslíte že bude hrát v deseti teamech najednou??? ...jsou to jen úvahy,skutečnost má "zatím" červenočernou barvu Forza Milan

Reagovat
Kily

než ze sebe začneš dělat magora, tak si to pořádně přečti...

Reagovat
smazaný uživatel

...si to přečti ty troubo...v originále se píše že :"Pokud bych se někdy rozhodl odejít z ACM,budu uvažovat nad Premier League ..

Reagovat
smazaný uživatel

..žádné rozhodování kdyby přišla nabídka..utřete všichni ..Forza Milan

Reagovat
HOST*mobby

Já jen doufám, že nezůstane v AC Milán, zbytečně pro ně plýtvá talentem v takovém Realu by byl mnohem více užitečnější.

Reagovat
HOST*

ty jseš vtipálek tam by po roce byl za zenitem jak všichni MILAN FOREVER

Reagovat
HOST*

lol

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že by mometálně do Anglie šel, ale každopádně by mu PL seděla.

Reagovat
Pharrell

jj,trebva za 2-3 roky tam prestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

To si zrovna až tak jistej nejsem... Aby to na něj nebylo moc drsný...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se muset naučit trochu chránit (jako třeba Ronaldo). Jeho fantastický přechod do útoku by ale v Anglii vynikl mnohem více než v Itálii, tím jsem si jistý.

Reagovat
HOST*Speed

At jde do arsenalu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ne, to zas ne! i když by jim asi hodně pomohl.. jak psal Sterda Kaká má neskutečně rychlý přechod do útoku, prvních deset turbo kroků.. zajímavý by byl v ManU, tam se hraje na rychlost, kdy se často vynechává mezihra.. určitě ne do Chelsea a do Live radši taky ne..

Reagovat
RMCF

No právě hra Chelsea a Liverpoolu by mu podle mě zrovna sedla, oba mančafty hrají ze zabezpečené obrany do rychlých brejků, ale z Chelsea by asi musel odejít Scheva aby mohl hrát Kaká pod Drogbou a Liverpool zas na něho nemá peníze a navíc(možná mě někteří ukamenují) LFC není uplně TOP klub jako MU nebo Chelsea a nevěřím že by tam šel, do hry Arsenalu s postupným útokem a milionem krátkých přihrávek by taky nezapadl a už zbývá jenom MU, kde si ho nedokážu v tom systemu co už řadu let Ferguson vyznává nikde představit, i když v poslední době hrál někdy s jedním hrotem a podhrotovýho hráče hrál Scholes tak tam by mohl, ale jinak v tom klasickém 4-4-2 s ofensivními křídli co Fergie praktikuje, nevím kam bych ho zařadil.

Reagovat
HOST*Nesta

Už len to by mu chybalo - ísť ku tým britským rezníkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické bullshity, chce ísť do Realu, do Anglicka..najnovšie bude čo? Francúzsko ? , Nemecko ?..

omg...

Reagovat
HOST*forrest23

Kaka, dopadlo by to jako Shevchenko, na Anglii musis bejt tvrdej a babovky jako posranej Kaká nebereme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele