Juventus získal talentovaného záložníka Mandragoru

19.01.2016, 12:52
Aktuality
Velkou výzvu před sebou má Rolando Mandragora. Teprve osmnáctiletý italský záložník letos hostoval z Janova v druholigové italské Pescaře a svými výkony si vysloužil angažmá v Juventusu. Ten dnes doladil jeho přestup, po podpisu kontraktu pak mladíka odeslal na pět a půl měsíce zpět do Serie B...

Mandragora se včera podrobil zdravotní prohlídce a dnes podepsal smlouvu platnou do června 2021. Stará dáma za něho Janovu zaplatila šest milionů eur, stejnou sumu pak Grifové mohou dostat díky bonusům.

"Juventus FC může dnes potvrdit příchod Rolanda Mandragory z Janova. Záložník přichází za šest milionů eur, tato suma je splatná v průběhu následujících tří let," oznámil turínský klub v oficiálním prohlášení.

Mandragora letos za Pescaru nastoupil k šestnácti ligovým zápasům. Za sebou už má i debut v Serii A, v dresu Janova loni naskočil k pěti duelům.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele