JUVENTUS V LÉTĚ POSÍLÍ SALIHAMIDŽIČ

15.01.2007, 22:07
Aktuality
Hasan Salihamidžič opustí po devíti sezonách Bayern Mnichov a v létě vymění německou Bundesligu za italskou Serii A. Třicetiletý záložník bude hrát za Juventus Turín, kterému se upíše na čtyři roky.

O přestupu zkušeného hráče už odpoledne informoval deník Bild, sám Salihamidžič pak potvrdil svůj plánovaný přestup Kickeru. "V létě přestoupím do Juventusu. Na jisto," prohlásil temperamentní Bosňan.

"K rozhodnutí jsem dospěl během posledních dnů," pokračoval Salihamidžič a vzápětí i vysvětlil, co ho ke změně klubu vede. "Je mi třicet a chtěl bych vyzkoušet ještě jedno zahraniční angažmá a naučit se zcela nové věci. Čtyři roky jsou tak akorát a také finanční podmínky se mi zamlouvají."

Hasan Salihamidžič hájí mnichovské barvy od roku 1998, kdy přišel z Hamburku. Za tu doby s bavorským velkoklubem vyhrál téměř vše, co se dalo. Ligu mistrů v roce 2001, šest ligových titulů a také čtyřikrát národní pohár. V létě mu však vyprší smlouva a Bayern tak přijde o jednu ze svých stálic bez jakékoliv finanční kompenzace.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Grygera je také už jistý v létě, že?

Reagovat
HOST*M11

jojo

Reagovat
HOST*Pavel

Jen aby ho měl rád Pavel Nedvěd,protože všechno se musí motat kolem Pavlíka jinak zas bude vyhrožovat koncem kariéry

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*

jsi závistivec!

Reagovat
Bender

Má pravdu. V Juve se to všechno točí kolem Nedvěda a Buffona. Jeden vyhrožujem, že skončí s fotbalem a druhej přestupem. Je to cirkus

Reagovat
Shevchenko

Kolik mu je ??

Reagovat
HOST*1860

30 jinak s timhle prestupem moc nesouhlasim, nevim, jestli ma na to hrat za Juve, prijde mi uz za zenitem..

Reagovat
PJ

Máš to v článku napsaný

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a tak mně to připadá jako hezké spojení...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme,jak se prosadí a co bude předvádět na hřišti.Já bych ho viděl na náhradníka 1. kategorie,ale všechno bude záležet na dalších posilách...

Reagovat
HOST*

dost rychlej hráč ale s míčem nic moc ale umí aji v obraně, takže dobrej náhradník

Reagovat
HOST*roman

mislím že mu to jen prospěje,ale eště víc by mu prospělo kdyby šel do chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele