Juventus si po sezoně pojistí Allegriho a Marchisia

31.03.2015, 15:57
Aktuality
Massimiliano Allegri nahradil před letošní sezonou Antonia Conteho ve funkci trenéra Juventusu a zatím si vede více než dobře. Stará dáma je stále ve hře ve všech třech soutěžích a někdejší kouč AC Milán se může těšit na novou smlouvu, podobně jako záložník Claudio Marchisio...

Juventusu podle všeho neunikne další obhajoba Scudetta, když má deset kol před koncem Serie A na čele k dobru čtrnáctibodový náskok. Turínský celek se díky tomu bude moci více věnovat dalším dvěma soutěžím, ve hře je totiž stále i v domácím poháru a prošel do čtvrtfinále Ligy mistrů, kde na něho čeká AS Monaco.

Allegrimu se podle informací SportMediaset dostane odměny v podobě nového kontraktu. Ten současný běží do konce června 2016, nový, o němž se bude jednat po sezoně, bude o jeden rok delší.

V Juventusu by vedle Allegriho měl pokračovat i Claudio Marchisio. 29letý italský reprezentační záložník je produktem mládežnické akademie turínského celku a za první tým, v němž debutoval v roce 2006, nastoupil celkem k více než třem stovkám zápasů. Jeho smlouva platná do června 2018 bude rovněž prodloužena o dvanáct měsíců.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (347)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele