Juventus na měsíc a půl přišel o Asamoaha a Ruganiho

25.09.2016, 21:57
Aktuality
Další vrásky přibudou na čele trenéra Juventusu Massimiliana Allegriho. Stará dáma sice včera zvládla výjezd do Palerma, zároveň ale zaznamenala další dva přírůstky na marodku, kterou již okupují Claudio Marchisio s Medhim Benatiou. K nim se nyní přidávají také Daniele Rugani a Kwadwo Asamoah...

Jak italský stoper, tak ghanský středopolař či krajní bek ze sobotního utkání odkulhali s vyvrtnutými koleny a zprávy od lékařů Juventusu hovoří o shodné době rekonvalescence, která by měla odpovídat zhruba 45 dnům, tedy měsíci a půl.

U Daniela Ruganiho došlo k poškození postranního vazu v pravém kolenu, zatímco u Kwadwa Asamoaha to odnesl meniskus.

A o ztráty nepůjde nikterak nicotné. Rugani načínal dvě poslední ligová střetnutí a jeho zraněný kolega už v tomto ročníku zasáhl celkem do pěti soutěžních zápasů.

Ghanský internacionál již s kolenem kratší dobu laboroval v prosinci loňského roku a kvůli svalovému zranění potom zmeškal podstatnou část jarní části uplynulé sezony. U Rugani se potom jedná o první významný zdravotní problém v kariéře.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net, transfermarkt.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rugani žádná ztráta

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jen blbej vtip doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Uz v lete som hovoril, ze trebalo podakovat Kwadwovi a predat ho. Uz nam nema co ponuknut a ako istotu ho pouzit nemozeme.. zial prislo dalsie zranenie a myslim si, ze pomaly ale isto ho odpisu aj v Juve, bo bolo toho uz dost za posledne dva roky a vek sa neda zastavit..

Ruganiho skoda, snad sa coskoro vrati

Reagovat
pistacik11

ano vek nezastavis 27, to uz je vek hodny dochodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ide o to, ze vykonostne uz hore nepojde a za posledne dva roky odohral toho malo a zranenie sa obnovovalo.. cize sanca, ze sa znova nezrani je velmi mala a ak si sledoval kazdy jeden zapas tuto sezonu, tak si videl, ze to neni ani zdaleka ten kwadwo co bol 3 sezony spat..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší formu můžeš nabrat i po třicítce, to ti říkám...Ta jak tomu bylo třeba u Nedvěda.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

a XY ďalších futbalistov malo vrchol po 30tke.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochybujem, ze mali take zdravotne patalie ako kwadwo.. ja uz mu proste neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna když Rugani by teď začal pravidelněji hrávat..+ za ten zápas a 20 minut předvedl parádní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi citelné ztráty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele