Juventus má posilu na křídlo, z Chorvatska přichází Pjaca

21.07.2016, 18:46
Aktuality
Příchod další nové posily dnes ohlásil turínský Juventus. Stará dáma hledala novou akvizici na křídlo a tou se stane Marko Pjaca, talentovaný chorvatský fotbalista na sever Itálie přestupuje z Dinama Záhřeb...

Oba kluby se před několika dny dohodly na podmínkách a mladý křídelník se dnes úspěšně podrobil zdravotní prohlídce, po níž podepsal pětiletý kontrakt. Dinamo Záhřeb dostane odstupné 23 milionů eur.

"Juventus FC může dnes potvrdit, že Marko Pjaca dokončil svůj přestup z Dinama Záhřeb za částku 23 milionů eur, která bude splacena v průběhu dvou finančních let. 21letý fotbalista podepsal smlouvu na pět sezon," stojí v prohlášení italského mistra.

Pjaca byl hráčem Dinama dva roky a v obou uplynulých sezonách patřil do základní sestavy chorvatského mistra. V průběhu této doby nastoupil k 60 ligovým zápasům a na své konto si připsal 19 branek. Juventus nebyl jeho jediným italským nápadníkem, o účastníka letošního evropského šampionátu stála rovněž Neapol.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (446)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele