Juventus jedná o ukončení smlouvy s Alvesem

22.06.2017, 11:45
Aktuality
Jenom jeden rok bude Daniel Alves hráčem Juventusu. Brazilský obránce přišel loni v létě zdarma z Barcelony a s blížícím se koncem kariéry ho láká možnost zahrát si anglickou Premier League, vedení turínského klubu mu nebude stát v cestě a obě strany už jednají o ukončení původně dvouletého kontraktu...

"Nebavíme se o nějakém rozpadu vzájemného vztahu, jedná se o motivaci, která je nezbytná pro každého hráče," říká výkonný ředitel Staré dámy Beppe Marotta.

"Alves si uvědomil, že touží po nové zkušenosti, takže se snažíme dohodnout na ukončení jeho kontraktu a popřejeme mu hodně štěstí. Panuje zde určitý smutek nad tím, co vše bylo řečeno, ale mohu potvrdit, že co se týče našeho vztahu, nebyly zde žádné problémy," dodal.

34letý fotbalista s Juventusem získal domácí double a pomohl mu na jeho cestě do finále Ligy mistrů, v němž nepochodil proti Realu Madrid. V Serii A Jihoameričan nastoupil k devatenácti duelům a dal dvě branky, další dva zásahy přidal ve dvanácti startech v Lize mistrů.

O někdejšího obránce Sevilly se zajímala Chelsea, jeho další kroky ovšem podle všeho povedou do Manchesteru City. Objektem zájmu tohoto celku je rovněž jiný krajní obránce Kyle Walker z Tottenhamu, místo jemu a Alvesovi uvolní Pablo Zabaleta a Bacary Sagna.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele