Junior Malanda z Wolfsburgu zahynul při autonehodě

10.01.2015, 20:51
Aktuality
Hodně šokující zprávu dostali na začátku přípravy fanoušci Wolfsburgu. Při nehodě na dálnici A2 zahynul talentovaný záložník Junior Malanda, jenž tak už s "Vlky" neodcestuje na soustředění do Jihoafrické republiky...

Celý incident se stal na dálnici A2 vedoucí k Hannoveru. Příčinou nehody VW Touareg, kde Malanda podle informací deníku "Bild" seděl na zadním sedadle, měla být nepřiměřená rychlost v kombinaci s mokrou vozovkou a silným nárazovým větrem.

Automobil se třemi cestujícími šel nejdříve do smyku, následně přelétl svodidla a poté se zastavil o strom. Nadějný teprve 20letý záložník Junior Malanda byl vymrštěn z vozidla a na místě mrtvý, další dva spolucestující byli s vážnými poraněními převezeni do nemocnice.

Wolfsburg je zmíněným incidentem pochopitelně otřesený a dokonce hrozí, že se chystané soustředění, kam mělo VfL odlétat ještě během dnešního večera, zruší. "Je to hrozné. Ještě ráno jsme spolu mluvili a nyní se dozvím, že je mrtvý," napsal na sociální síť spoluhráč Kevin de Bruyne, kterého s Malandou spojovalo i díky stejné národnosti velké přátelství.

Junior Malanda přišel do "Autostadtu" před rokem ze Zulte Waregem, načež za Wolfsburg dohromady nastoupil do sedmnácti ligových zápasů. Belgický mládežnický reprezentant měl před sebou slibnou budoucnost, kterou už se mu však nyní nepodaří naplnit.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele