Jsme ve skvělé pozici, těší kouče Severního Irska O'Neilla

27.03.2017, 10:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Mustang™

V Ázerbajdžánu to nebudou mít vůbec lehké, stejně jako my. S Německem nevyhraje ani jeden, San Marino jsou body zadarmo. Nemyslím si, že rozhodne vzájemný zápas.

Reagovat
Acrocephalus

Naopak, se Severními Iry se bude lámat chleba, pokud nezáváháme u Norska a Ázerbajdžánu.

Reagovat
Kostomlat

podle mě musíme bodovat v Norsku, jinak jsme ze hry venku...pokud Irové vyhrají v Ázerbájdžánu, čemuž úplně nevěřím, musíme i my vyhrát v Norsku...pokud se vytvoří 4 a vícebodová mezera mezi náma a Sev. Irskem, považuju to za konečnou. Museli bychom totiž ze zbývajících 4 zápasů udělat aspoň10 bodů....nebo to napíšu ještě jinak: je za námi půlka kvaldy, ve které jsme získali 8 bodů. V té druhé půlce musíme získat alespoň 11

Reagovat
Mustang™

Právě nebude, protože my, Severní Irové i Ázerbajdžán máme skoro stejné šance na postup. To znamená, že lámat chleba se bude hlavně v Ázerbajdžánu a v Norsku. Když tam neuspějeme, tak zápas proti Irům už bude jedno.

Reagovat
Spalovač šancí

Úplně stejné šance nejsou, protože taky se může klidně stát, že si mezi sebou tyto 3 celky body rozdělí a druhý ve skupině bude mít nakonec smůlu, protože bude nejhorším druhým ...

Reagovat
Mustang™

Myslel jsem stejné šance na druhé místo..jinak máš pravdu.

Reagovat
Erialdur

Tyhle konspirace miluju, prostě porazíme všechny i Němce a nebo nemusíme nikam jezdit.

Reagovat
Beči

Tak musíme se na to dívat realisticky Myslím, že máme kvalitu na to porazit všechny ve skupině, ovem kromě Němců, tam je opravdu obrovský propastný rozdíl.

Reagovat
veikko

Ale remízu s nimi uhrát můžeme.

Reagovat
Rišan

Protože tu píšou magoři nebo lidé nezasvěcení musím zopakovat, že: 1. Norové jsou zřejmě letos nejslabší za poslední léta 2. protože se zdá že náš tým se konečně trochu zvedá na Ázerbájdžán bychom měli mít 3. takže zbývají tradičně bojovní a sebevědomí tvrďáci z Ulstru. S nimi to bude rozhodující zkouška, řekl bych zkouška charakteru a skutečné síly týmu. Pokud tam dokážeme vyhrát bude to satisfakce za celé minulé hluché desetiletí. Vždycky mne štvalo, že nikterak fotbalově dominující Británie má čtyři reprezentace, zatímco třeba "šestina světa" SSSR jedinou. To se od té doby změnilo, teď je jeho pohrobků 15, následníků Jugoslávie sedm a rozdělili jsme se i my se Slováky. Ale ta absurdita a nespravedlnost zůstává (to je jako bychom my byli zastoupeni Čechami, Moravou, ev. Slezskem). Přitom S. Irové patřili až do zjevení Balea spolu s Walesem mezi nejslabší týmy v Evropě - trpaslíky nepočítaje. Na ME jim narostla křídla přesto si troufám tvrdit, že v Evropě je aspoň 20 týmů fotbalově lepších než oni - nikoli ovšem tak houževnatých a nebojácných. Tím víc bych si přál aby si naši tu bezzubou první plichtu jaksepatří vynahradili. Můžu jen doufat že přitom ty křupani nikoho z našich nezmrzačí.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsme porazili SM 6:0, neznamená, že de zvedáme.. máme tým dřeváků a hned dalším zápasem si to utvrdím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kostomlat

děkujeme magorovi, že nám objasnil situaci

Reagovat
Zajda

Zajímalo by mě, zda by se daly na dálku koupit lístky na ČR až budou hrát v Belfastu.

Reagovat
Andis

S. Irové ten druhý flek uhrají. Většinou doma vyhrávají a venku neprohrávají. Hrajou účelně tak ať si tu baráž užijou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele