Jsme silnější než před rokem, myslí si Asamoah

20.07.2016, 14:45
Aktuality
Hodně aktivní je během tohoto přestupového období Juventus. Ten chce obhájit mistrovský primát a navíc myslí i na úspěch v Evropě, podle Kwadwa Asamoaha je pak "Stará dáma" silnější než před rokem...

Turínský velkoklub během letní přestávky své řady vyztužil o obránce Daniho Alvese (Barcelona), Mehdiho Benatiu (Bayern Mnichov) a záložníka Miralema Pjaniče (AS Řím).

Na velmi dobré cestě je rovněž příchod Daniela Pjacy z Dinama Záhřeb, načež se Asamoah domnívá, že Juventus bude silnější než během minulého ročníku. "Budeme silnější než během minulé sezóny," prohlásil Asamoah. "Přivedli jsme hráče s kvalitou a zkušeností, kteří nám budou schopni výrazně pomoci. Chceme uspět na domácí i evropské scéně," dodal.

Přispět by k tomu měl výrazněji i Asamoah, který během posledních dvou ročníků vinou zranění nastoupil jen do osmnácti ligových utkání. "Cítím se výborně a doufám, že společně zažijeme dobrou sezónu," prohlásil reprezentant Ghany. "Tvrdě pracuji na návratu," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (397)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele