Jsem v Seville spokojený, reaguje na přestupové spekulace Rami

21.02.2017, 09:48
Aktuality
Adil Rami patří druhým rokem mezi stabilní hráče Sevilly, to už by však nemuselo dlouho platit. Francouzský obránce je spojován s přesunem do Marseille, sám je však ve svém současném působišti spokojený...

Odchovanec Lille se ze svého domovského celku vydal před více než pěti lety do Valencie, odkud se následně přesunul do AC Milán, aby se posléze znovu vrátil do Španělska.

Se Sevillou zkušený obránce hned ve své první sezóně opanoval Evropskou ligu, letos se navíc andaluskému klubu daří i na domácí scéně, když konkuruje vedoucímu duu.

Přesto byl francouzský reprezentant během uplynulých týdnů spojován s návratem do Francie, konkrétně má mít o Ramiho služby zájem Marseille. "Nikdy se nechci ničeho vzdávat, všechno záleží na projektu. Momentálně jsem ale v Seville spokojený," řekl Rami, jenž má kontrakt ještě na dva a půl roku. "Máme se Sevillou určitou reputaci v Evropě, navíc je mi 31 let, takže jsem raději opatrný," dodal obránce, kterého během léta nahánělo PSG.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brzo 32, toto letí

Reagovat
Messiáš

Co jsem měl možnost vidět, jak se rychle aklimatizuje Lenglet, tak si myslím, že příští sezónu bude již spíše hráčem do rotace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele