Jsem šťastný, že zůstávám v Atléticu, řekl Vrsaljko

05.02.2018, 21:12
Aktuality
Šime Vrsaljko během uplynulých týdnů začal v Atléticu Madrid nastupovat pravidelně, za což se mu dostalo odměny v podobě nového kontraktu. Obě strany by měly aktuálně spolupracovat do roku 2022...

Chorvatský reprezentant je odchovancem záhřebského Dinama, odkud se následně vydal na Apeninský poloostrov, kde nastupoval za Janov a Sassuolo.

Před minulou sezónou se pak rodák z Rijeky přesunul do Španělska, posílil ambiciózní Atlético Madrid, kde během minulého ročníku plnil především roli náhradníka.

Podobně to s hracím časem 26letého beka vypadalo i na startu letošní sezóny, postupem času se to však zlepšilo a nyní od Rojiblancos dostal odměnu v podobě nového kontraktu. "Jsem šťastný, že zůstávám hráčem Atlética Madrid," prohlásil po podpisu Vrsaljko.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

moc se mi nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Mal potencial, ale podla mna je to priemerny hrac na svojom poste

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Konecne mu Cholo zacal verit a posledni tydny je vyborny. Konecne dostava prednost pred rychle starnoucim Juanfranem.

Reagovat
cink

Jak se stárne rychleji/pomaleji?

Reagovat
blaugrana

Na to sa spytaj Kaju Gotta.

Reagovat
Phillipinho

Jeho vykony sly hodne rychle dolu. Necely 2 roky zpatky to byl jeden z nejlepsich beku na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Legenda CSM

Reagovat
czech_mira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Rukavina, Borriello

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tebas: "Before Piqué scored the goal, nobody was insulting his family. Piqué should not celebrated in this manner." [md]

Tebas: "Espanyol are professional and worked well with us to stop any insults; there wasn't any on Sunday. There are several ways to celebrate, but Piqué should have not celebrated like this. He created tension with his celebration, and that's not right."

Tebas: "Piqué's celebration caused people to react, which started the insults. We talked to the directors at Espanyol and we saw that no insults were aimed at him before he scored."

Adolf Rousaud (Espanyol Vice President): "Piqué was the one who started the insults. His goal and offensive gesture set off the fans."

To snad ani nemůžou myslet vážně. Nakonec dostane Piqué stopku za to, že slavil gól naprosto běžným způsobem. V CdR sestřelí Cillessena zapalovačem, pak chtějí stopku pro Buse a Piquého za pozápasový výroky, rasisticky uráží Umtitiho (klasicky to ve Španělsku nikdo neřeší, stejně jako u Aspase) a ještě to chování dobytků na hřišti i tribuně svedou na Piquého.

Bartomeu klasicky nijak nereaguje místo toho, aby se postavil za hráče a klub. Chtěl bych vidět v týhle situaci Laportu

Reagovat
MiChaEl

Ine bomby, a pritom si staci pustit toto:

https://streamable.com/u4h8b

Grc z Cornella.

Reagovat
MiChaEl

Ad Bartomeu - kdesi som zachytil, ze je prej socio Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem ze bude jeste o neco lepsi, ale asi je to takhle spravne..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele