Jsem rád, že zůstávám hráčem Evertonu, prohlásil Gueye

20.02.2018, 21:56
Aktuality
Idrissa Gueye poslední dva roky patří k oporám Evertonu a na tomto faktu by se nemělo nic měnit ani do dalších let. Obě strany se dohodly na prodloužení spolupráce do roku 2022...

Reprezentant Senegalu je odchovancem Lille, kde se vypracoval mezi důležitého hráče, a byla jen otázka času, kdy zamíří za lepším. Nakonec se tak stalo před dvěma a půl lety.

Gueye se však tehdy nestěhoval do Liverpoolu, kde působí nyní, nýbrž do Aston Villy. Té však ani jeho výkony nepomohly k setrvání mezi elitou a následoval přestup do Evertonu.

U Toffees se 28letý středopolař zařadil mezi neodmyslitelné články základní sestavy a to by mělo platit minimálně dalších čtyři a půl roku. "Jsem rád, že jsem mohl prodloužit smlouvu s Evertonem. Je to pro mě to pravé místo a jsem tady velmi šťastný," pochvaloval si Gueye.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Se mu nedivím, taky mohl skončit v MU.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

jeden Schnederlin nám stačil

Reagovat
Mastný Chobot

Šikovný fodbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele