Jsem rád, že zůstanu hráčem New Yorku City, prohlásil Villa

03.05.2017, 17:33
Aktuality
David Villa spojil i svoji další budoucnost s New Yorkem City. Bývalý španělský reprezentant měl se zámořským klubem smlouvu do konce tohoto roku, nyní se obě strany dohodly na jejím prodloužení o další rok...

Odchovanec Sportingu Gijón se přes Zaragozu dostal do Valencie, kde si dobrými výkony vysloužil přestup do Barcelony, odkud ještě putoval do madridského Atlética.

Před více než dvěma lety pak stál u vzniku New Yorku City, kde dostal kapitánskou pásku a během 70 ligových zápasů dokázal nasázet úctyhodných čtyřicet šest branek.

A další by měly následovat, neboť obě strany se dohodly na prodloužení úspěšné spolupráce až do konce nadcházející sezóny. "Před třemi lety jsme začali úžasný projekt a jsem rád, že mohu být i nadále jeho součástí," prohlásil po prodloužení smlouvy Villa. "Pro všechny zainteresované je to skvělá zpráva. Jsem rád, že budu mít Villu nadále ve svém týmu," řekl kouč Patrick Vieira.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Kincl

Co mu chybí ? :D prachy má, žije si za mořem a ještě tam musí být za hvězdu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zivot nemuze byt lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak bud

Reagovat
minoLFC

Srdciar

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyužitý potenciál a plácá se někde v Emeryce, mohl hrát po evropských velkokoklubech a hrát stabilně ze repre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele