Jsem na Schalke šťastný, prohlásil Nastasić

18.01.2018, 23:30
Aktuality
Matija Nastasić má se Schalke smlouvu do konce nadcházející sezóny, ta však obsahuje výstupní doložku, srbský obránce je tak spojovaný s odchodem. Sám však na změnu působiště nemyslí...

Čtyřiadvacetiletý stoper je odchovancem Partizanu Bělehrad, odkud si ho vytáhla Fiorentina, ovšem po pouhém roce se stěhoval do Anglie, kde posílil ambiciózní Man City.

Postupem času však Nastasić ze sestavy bohatého velkoklubu vypadl a následovalo tak hostování ve Veltins Areně, kam se posléze srbský reprezentant stěhoval natrvalo.

Vyjma zdravotních problémů patří Nastasić po celou dobu do základní sestavy Königsblauen, a přestože je spojovaný s odchodem, sám ze S04 nespěchá. "Jsem tady šťastný. Od doby, co jsem přišel, aktuálně prožíváme nejúspěšnější sezónu," prohlásil Nastasić.

Spekulacím o odchodu urostlého stopera nahrává i skutečnost, že bude moci po sezóně odejít ze Schalke za pouhých 10 milionů eur, což je výše doložky, kterou má ve smlouvě. "Příští sezónu si chce opět se Schalke zahrát na pohárové scéně," řekl směrem k přestupovým spekulacím 26násobný reprezentant Srbska, jehož by údajně mohl nahradit Marc-Oliver Kempf (Freiburg).

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Títo švédsky hráči sú výborní

Reagovat
VojtovaChelsea

Zajímavý poznatek

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Beči

Co to hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu se rika "na schalke"? mnohem vic by mi tam pasovalo "v schalke"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Reagovat
Rudnevs

Nie som si istý, či je to tak správne i gramaticky (podľa mňa sú správne oba tvary), ale “na Schalke” mi tam práve pasuje viac, pretože i v nemčine je to “auf Schalke” (na Schalke). Taktiež to bola v minulosti Arena AufSchalke, čiže aréna na Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok i když si nemyslím, že jde přebírat předložky z cizích jazyků

Reagovat
raduinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jak se všude jinde říká "ve Vsetíně", ale tady na Valachách máme zažité "na Vsetíně"... a taky to asi žádnou pořádnou logiku nemá, proč se to tak vžilo a používá.

Reagovat
smazaný uživatel

No však to já vím, ale taky vím, že to není spisovné

Reagovat
bobis21

na Vsetíně logiku má a podle pravidel českého pravopisu je to správně

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nad tím nepátral, přišlo mi to úplně automatické. Až kdysi jsme se tak bavili s pár známýma z Brna a z Čech, a ty to strašně zarazilo, proč říkáme na Vsetín a ne do Vsetína... a nedokázal jsem to pořádně vysvětlit naopak mi to "do Vsetína" trhalo uši

Reagovat
bobis21

tak ono se používá i třeba "na Kladně" apod. Podle pravidel pravopisu je oboje správně (i když tohle tuším neplatí tak dlouho). Historicky to bylo hlavně proto, že na Vsetín se muselo jít do kopce (proti proudu Bečvy + zámek a náměstí na kopci), takže místní říkali "na". Je jasné že lidé z jiných míst to neříkali, protože tam nechodili ... takových míst u kterých místní používali z těchto důvodů "na" je více.

Reagovat
cetto

Co vím, tak na Vsetíně se říká i v Praze. Akorát ostrava tam dává "ve"

Reagovat
Uwe háže buly

V Praze jsem tenhle tvar neslyšel, znám to jen u Kladna a Mělníku.

Reagovat
Azazelo RD

Na Kladně.

Reagovat
Josifek

Taky mě to zaujalo, bych se nedivil, kdyby autor byl Kladeňák

Reagovat
salaminoo

24 let terpve? Jsem myslel, ze bude mit tak 30 letos jinak nadpis nic moc..

Reagovat
Bakary3

Vykupka 10m eur? De vrij bude mir pry 25, manolas ma 35..

Wengře, jednej a nejaky dva dotahni !

Reagovat
Seydou Doumbia

stejně by hráli zase pod svojí úrovní...u Mustafiho jsem si myslel že to bude opravdu posila do jejich obrany a stejně je ted náladový

Reagovat
stas87

Ta expreska o Bernatovi znie dost slubne. Prosim nech to naozaj vyjde a ti trotlove poslu aspon 25 mega libier.

Reagovat
vladino10

Ja som čítal, že je v zime nepredajný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Za tohle bych jeste dnes nakopal Pelleho do anusu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele