Jones bude na MS připraven, chybět nebude ani Rooney

09.05.2014, 11:49
Aktuality
Trenér anglické reprezentace Roy Hodgson v pondělí oznámí třicetičlennou předběžnou nominaci na světový šampionát do Brazílie, v níž by neměli chybět Phil Jones a Wayne Rooney. Oba hráči Manchesteru United mají zdravotní problémy, nejedná se ovšem o nic vážného...

28letého útočníka letos potkalo hned několik zranění a po palci u nohy ho nyní trápí třísla. Kvůli nim přišel už o poslední dva duely anglické ligy a pravděpodobně nenastoupí ani v neděli proti Southamptonu.

"Trénuje a do šampionátu bude v pořádku. V posledních dnech s tréninkem znovu začal, neděle na něho bude nejspíše příliš brzy," prozradil dočasný kormidelník Red Devils Ryan Giggs.

Jones je mimo hru od úterní dohrávky proti Hullu City (3:1). Trávník Old Trafford tehdy kvůli zraněnému ramenu opustil v průběhu první půle a zamířil na podrobné vyšetření, které neodhalilo žádný vážnější problém.

"Zranění není tak vážné, jak jsem si původně myslel. V neděli hrát nebude, na mistrovství světa ale bude k dispozici," oznámil Giggs.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (357)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele